Inspiració

Versos que t'aproparan la primavera

Música i poesia: tenim la llista d'Spotify definitiva i la millor selecció de poemes perquè sentis la natura a flor de pell (sense sortir de casa).

«Cap ment creativa pot escapar de la seva bellesa». Així és com Nikki Tibbles, artista floral de The Bicester Village Shopping Collection, defineix el magnetisme de la natura. Les flors estan lligades a la història de la moda, també a la pintura, la música, la literatura... Unes vegades a través de paraules. D'altres, a través de pinzellades.

Serrat, Machado, Caetano Veloso... Avui la seva obra, des de la nostres cases o balcons, cobra un nou significat. Ens transporta fins a l'explosió de colors i olors que és el despertar d'aquesta època de l'any. Et convidem a redescobrir-la, només has de seguir llegint.

Redescobreix la natura mitjançant la música i gaudeix d'un tribut musical.

Redescobreix la natura mitjançant la poesia.

A mig aire de la serra veig un ametller florit. Déu te guard, bandera blanca, dies ha que t'he delit!

Joan Maragall

Escriptor

Dona'm la mà i arrecera la galta sobre el meu pit, i no temis ningú. I les palmeres ens donaran ombra. I les gavines sota el sol que lluu.

Joan Salvat-Papasseit

Escriptor

Figuera oh figuera, l'àvia plàcida, badoca, dilatant les tèbies fulles maternals com les dues flonges ales d'una lloca, retraient llunyanes notes pastorals!

Guerau de Liost

Escriptor