Sobre nosaltres

La Roca Village

La Roca Village pertany a un dels 11 destins de compres globals, tots amb marques líders mundials i descomptes excepcionals.

La Roca Village és un dels 11 Villages dins la col·lecció de The Bicester Village Shopping Collection a Europa i Xina, creada i dirigida per Value Retail. The Bicester Village Shopping Collection s'ha convertit en sinònim de marques líders dins d'un espai a l'aire lliure, emblemàtic i únic, amb serveis que eleven l'experiència de compres i un calendari d'esdeveniments excepcionals. La Roca Village ofereix més de 140 boutiques amb descomptes de fins al 60% sobre el preu original durant tot l'any. Descobreix més sobre The Bicester Village Shopping Collection aquí.

Fundada l’any 1992, Value Retail és l’empresa creadora i que gestiona The Bicester Village Shopping Collection, un concepte únic de compres. Com a gestora i operadora dels Villages de The Bicester Village Shopping Collection, Value Retail és l'única empresa que s'especialitza, de forma exclusiva, en la gestió i operació de villages de compres outlet de luxe.

Si desitges visitar la pàgina web de The Bicester Village Shopping Collection, si us plau fes click aquí.

Descobreix els Villages

Tots els nostres Villages tenen el seu propi estil, gust regional i una barreja curosament seleccionada de boutiques. I tots ofereixen promocions irresistibles. Els Villages es troben en diversos llocs, però la nostra missió sempre ha estat la mateixa: crear experiències extraordinàries per als nostres hostes.

Descobreix els nostres Villages