Estil

Coach x Jean-Michel Basquiat | In rebellious style

Surt de la teva zona de confort amb aquesta col·lecció revolucionària que presenta els enigmàtics dissenys de Jean-Michel Basquiat.

Tots hem perfeccionat el nostre estil clàssic i simple, però quan es tracta d'infondre la teva estètica amb un toc rebel, creiem que és un veritable art. Aquesta temporada, Coach ho ha fet a la perfecció amb la seva col·laboració amb el difunt artista nord-americà Jean-Michel Basquiat.

Saltant a la fama durant les dècades de 1970 i 1980, Jean-Michel Basquiat va ser un artista de graffiti convertit en pintor autodidacta de la ciutat de Nova York, conegut per enigmàtics gargots, símbols i diagrames que atreien als esperits lliures, somiadors i rebels de la seva generació. Citat com un dels artistes més importants de el segle XX, Coach ret homenatge a la màgia del seu treball amb aquesta atrevida col·lecció.

Coach x Basquiat Collection

225,00 €

129,00 €

Coach
Basquiat coin wallet

125,00 €

49,00 €

Coach
Basquiat contrast mini id

595,00 €

289,00 €

Coach
Basquiat famous crown dempsey carryall with exotic trim

Revestint elements bàsics i accessoris de vestuari amb elements del seu art pioner, la línia inclou una gamma de peces per utilitzar tant de dia com de nit, que inclouen una gavardina, una bufanda estampada i una motxilla esquitxada pels icònics dibuixos i gargots estil graffiti de l'artista. .

Compra des de casa

Pots gaudir d'un accés excepcional a aquestes i altres marques a través del nostre servei de Virtual Shopping.

Ja sigui que tries una bossa tote, una samarreta o una gavardina, fes d'aquesta atrevida col·lecció teu primer port d'escala per afegir interès al teu estil.

Descobreix la col·lecció a la boutique Coach o mitjançant Virtual Shopping ara.