Estil

Consells d'estil: el vestit masculí

Eugenia Silva ens mostra com portar amb estil una de les peces més imprescindibles de la temporada.

No hi ha gaire conjunts que siguin tan desenfadats com un vestit d'home, especialment quan té un disseny relaxat i lleuger, amb teles glamuroses.

"Em sento molt còmoda portant roba o sabates d'home o abrics d'home, i per això m'encanta que aquest look gairebé sempre estigui de moda", diu Eugenia Silva, model i estrella de la sessió fotogràfica de tardor de The Bicester Village Shopping Collection.

Aquesta temporada, el vestit jaqueta té tots els números de ser un dels favorits, tant si vas a l'oficina com si surts de la ciutat. "Un vestit d'home no té per què portar-se com un vestit d'home. En lloc d'això, l'has de veure com un conjunt de peces separades que et permeten obtenir molts looks diferents", explica la Christina Abbott, una assistent personal de compres de Bicester Village. "Complementa un vestit d'home amb un mocador o una faldilla de seda, o porta pantalons d'arreglar amb una samarreta desenfadada amb estampats. Ofereix tantes combinacions possibles, que un vestit d'home de qualitat és una inversió que val la pena".

Segons l'Eugenia, un vestit d'home es pot combinar amb sabatilles esportives o sabates d'home tipus Oxford. "Calço un 44, o sigui que sempre trobo calçat d'home que em càpiga!", diu rient.

"M'encanta el vestit d'home, i a sobre un abric i alguna cosa més a sobre. M'agrada molt jugar amb les capes. I quan arriba l'hivern, portaria el vestit d'home amb un jersei de coll alt o una camisa o samarreta blanca. Això és un estil molt Armani, tipus Lauren Hutton, i sempre queda perfecte".

Portaria el vestit d'home amb un jersei de coll alt o una camisa o samarreta blanca. Això és un estil molt Armani, tipus Lauren Hutton, i sempre queda perfecte.

Eugenia Silva

Model