Style

Eugenia Silva’s secrets to an eye-catching front row look

La top model espanyola comparteix les seves tendències i consells preferits per imitar el seu anhelat estil.

"Crear un look de primera fila que destaqui és difícil, perquè has de mirar de no semblar un pallasso", diu Eugenia Silva (@eusilva), model i estrella de la sessió fotogràfica de tardor de The Bicester Village Shopping Collection.

La model, nascuda a Madrid, ha estat la cara visible de campanyes per a Dolce & Gabbana i Oscar de la Renta, i coneix molt bé les passarel·les, ja que va iniciar la seva carrera a la passarel·la de Milà abans d'asseure's a primera fila.

01

La comoditat per damunt de tot

"De vegades veus gent que vesteix amb molta excentricitat només per sortir a la foto, però jo no soc així", diu Eugenia. "M'agrada jugar amb la moda, no em malentengueu, però és més important sentir-me jo mateixa i no deixar que ningú m'influenciï només per poder sortir a la foto. Em fa l'efecte que les fotos que realment valen la pena te les fan quan et sents còmoda i bonica. Aquesta és la meva filosofia!

Tampoc no vull veure una fotografia meva d'aquí a cinc anys i dir, 'Mare meva. Per què em vaig posar això?'", afirma Eugenia.

02

Vesteix per a l'ocasió

"Per mi, el més important és no sentir que vas massa arreglada o que estàs incòmoda. També procuro que tot el que porto a un esdeveniment també ho pugui portar en un sopar o una festa.

Busco entre dissenys anteriors de la marca o del dissenyador per trobar inspiració, però bàsicament el que faig és jugar amb els accessoris", afegeix. "Gairebé sempre barrejo aquelles peces amb altres de més antigues que m'agradin o noves marques que he descobert a Amèrica del Sud o a Espanya".

M'agrada jugar amb la moda, no em malentengueu, però és més important sentir-me jo mateixa i no deixar que ningú m'influenciï només per poder sortir a la foto. Em fa l'efecte que les fotos que realment valen la pena te les fan quan et sents còmoda.

Eugenia Silva

Model

03

No segueixis les normes fil per randa

Una de les persones de qui admiro més l'estil és l'actor Jeremy Irons. Pel que fa a la moda, no és tan important que ell sigui un home i jo una dona. És autèntic i de bona gana li prendria la roba que té a l'armari", admet Eugenia.

Em sento molt còmoda portant roba o sabates d'home o abrics d'home, i per això m'encanta que aquest look gairebé sempre estigui de moda", afegeix. "M'encanten els anys setanta. Em sembla que és una gran dècada: molta diversió, i m'encanta l'estil.