Do good

Es necessita un Village

La nostra família d'organitzacions benèfiques associades són una prova que quan cries a una dona, cries una nació.

Es necessita un Village per criar un nen. I es necessita un Village per marcar la diferència. The Bicester Village Shopping Collection s'enorgulleix d'associar-se amb una xarxa de 10 organitzacions benèfiques a través del nostre programa DO GOOD, unificat per la missió compartida de donar poder a dones i nens. Això inclou cinc organitzacions benèfiques dedicades a donar suport a infants i joves, oferint-los la millor oportunitat de desenvolupar el seu potencial.

Barretstown Camp a Irlanda i L'envol Camp a França són part d'una comunitat mundial de 30 campaments i programes que ajuden els nens amb malalties greus i les seves famílies a veure més enllà dels límits de les seves afeccions mèdiques i experimentar tot el que la vida té per oferir... perquè, en paraules de l'actor i filantrop Paul Newman, qui va inspirar la filosofia de la xarxa, "Realment no existeix tal cosa com un nen que es posa malalt; hi ha nens que ja estan malalts".

En el negoci de donar vida a la màgia, Make-A-Wish treballa per satisfer els desitjos dels nens amb malalties mortals en el moment en que més ho necessiten. A l'igual que Paul Newman, la fundació creu que la vida d'un nen no ha de tenir a veure amb malalties, hospitals i diagnòstics, sinó que ha de ser meravella, alegria i esperança.

Mentrestant, a l'avantguarda del desenvolupament de noves i millors formes de tractar les malalties infantils, Great Ormond Street Hospital és un pioner pel que fa a la creació d'un futur millor per als nens malalts. Cada dia, 619 nens i joves de tot el Regne Unit i del món arriben a l'hospital per rebre tractament, que reben gràcies a la feina de l'organització benèfica Great Ormond Street Hospital.

L'organització benèfica d'accés a l'educació IntoUniversity treballa per abordar la mobilitat social, l'educació i altres desigualtats entre els joves al Regne Unit. Els centres d'aprenentatge locals i els programes extraescolars donen suport a més de 42.000 estudiants a l'any, molts dels quals seran els primers en les seves famílies a assistir a la universitat.

I, esforçant-se per abordar les desigualtats en el sector educatiu de la Xina, Adream cerca cultivar un sentit de consciència i confiança entre els nens desfavorits de les zones rurals i urbanes del centre de les ciutats. Perquè puguin forjar i abraçar un futur de possibilitats, l'organització sense ànim de lucre equipa als nens de la Xina a través d'un programa d'ensenyament innovadora i experiències interactives a l'aula.

Poder per a ella

Diuen que una dona reeixida és aquella que pot construir una base ferma amb les rajoles que uns altres li han llançat. Amb el suport adequat i l'accés als recursos, les dones resilients demostren una vegada i una altra que és possible convertir l'adversitat en una oportunitat.

Construït amb esperit emprenedor i enfocat a fomentar el talent de lideratge i al mateix temps ser una força per al bé en les comunitats locals, The Bicester Village Shopping Collection s'ha associat amb organitzacions les filosofies ressonen amb les nostres. Entre aquestes es troben cinc organitzacions "filantròpiques" que, juntes, treballen per donar poder a les dones i donar poder a les nacions.

Women for Women International marca la diferència en les àrees afectades per conflictes i guerres, ajudant a les dones supervivents a reconstruir les seves vides a l'inscriure-les en un programa de capacitació d'un any en el qual obtenen les habilitats i els recursos per convertir-se en emprenedores, mentre s'aprofita el poder de la germanor.

World Connect també creu que els projectes amb el major potencial d'impacte no s'imposen a una comunitat, sinó que provenen d'ella. Aquesta organització no governamental dóna suport a idees innovadores i solucions locals per als desafiaments que enfronten les dones i els nens en comunitats d'escassos recursos a tot el món.

Al proporcionar-los un accés més fàcil a l'aigua potable i reduir significativament el que pot ser una prova diària de fins a tres hores per a alguns, charity: water literalment els dóna més temps per mares de tot el món. Aquest aigua neta també salva la vida dels seus nadons i els dóna als seus fills més temps a l'escola.

A causa que el nostre hauria de ser un món en el qual totes les nenes tinguin dret a la infància, Brides do Good mobilitza el poder de la indústria nupcial per ajudar a protegir les dones i nenes vulnerables de tot el món. A través de la revenda de vestits de núvia donats per núvies i marques, financen programes de caritat internacionals destinats a donar poder a les nenes i garantir que tinguin accés al suport i a l'educació que necessiten per triar un futur millor per a elles mateixes, lliure dels perills del matrimoni precoç. Brides do Good ofereix a les núvies amb visió de futur una forma més ètica de casar-se i garanteix que cada pas que es doni pel passadís sigui un pas cap a un món més just i sostenible.

També aprofitant el poder de la roba, Smart Works prepara a les dones per entrar al món laboral millorant la confiança amb un vestit per a entrevistes i brindant assessoria personal per a entrevistes. Utilitzant donacions de roba de qualitat, aquesta organització benèfica del Regne Unit les equipa amb un look funcional per portar-les fins els seus primers salaris.

Com a plataforma global d'11 Villages que abasten vuit països i dos continents, les 10 organitzacions benèfiques associades de The Bicester Village Shopping Collection estan integrades tant en les seves comunitats locals com a les comunitats necessitades de tot el món.