Flors que aixequen el teu look (i desperten les teves emocions)

Està científicament demostrat que les flors (amb el seu color, olor i simetria) ens fan sentir millor. En una temporada en què els pètals brollen en vestits, bosses i accessoris, vestir-se serà gairebé una teràpia.

13 July 2020

«Dibuixo flors cada dia a l'iPhone i les envio als meus amics, perquè rebin flors fresques cada matí». La cita de l'artista David Hockney avui cobra un significat especial. Potser perquè, després de setmanes de tancament, apreciem la bellesa de les flors d'una manera diferent. També a la moda, que aquest estiu ens recorda la força de la natura amb meravellosos estampats. Les col·leccions de La Roca Village són plenes de flors, pètals diminuts, estampats digitals, formes naturals, línies orgàniques i sensuals, tonalitats verdes (que fugen de la paleta urbana), i fins i tot fulles tropicals (que ens transporten a paradisos somiats durant el confinament).

Els vestits de flors que voldràs portar

«Flors a la primavera? Que original! », Sentenciava amb ironia Miranda Priestly (Meryl Street) a El diable es vesteix de Prada (2006). I encara que és cert que, cada any, els vestits de flors reapareixen a l'abril en el nostre armari i es converteixen en gairebé imprescindibles fins al setembre, quan acaba l'estiu; també és cert que mai són iguals, ni les siluetes, ni els estampats. Canvia la mida, el color, les línies... A l'estiu més estrany de les nostres vides, els vestits curts de flors segueixen aquí, també els vestits midi. Però els favorits són els dissenys més bucòlics i romàntics, per sota del genoll o llargs fins als peus. Potser perquè mai havíem necessitat tant sentir el plaer de vestir-nos i somiar a través de la moda, amb flors silvestres o estampats liberty (que fan olor a camp francès). El millor? Són còmodes i fàcils de combinar. Amb espardenyes i cabassos, transmeten cert aire bohemi; amb sandàlies de tires i bandoleres, adquireixen un toc més sofisticat, perfecte per a una tarda a la ciutat.

175,00 €

114,00 €

Maje
Vestit curt flors y volants

219,00 €

145,00 €

Replay
Vestit gris estampat flors

79,95 €

53,16 €

Desigual
Vestit amb flors blaves
Bosses d'estiu (no tan bàsiques)

No només de bossa de platja i clàssics atemporals viu l'armari d'estiu. També hi ha espai per a la fantasia. Algunes de les bosses més desitjades són gairebé objectes decoratius: dissenys-joia que vesteixen més que uns talons. En la col·lecció de bosses de Pinko, per exemple, destaca un disseny amb estampat de hortènsies i fermall-joia de vidres, que aixeca qualsevol look.

Furla
Bossa vermella Metropolis amb flors
Pinko
Bossa verda amb flors
Escada
Bossa estampada de flors
Els accessoris favorits d'Instagram

És el tribut més literal a la natura. Si altres estius vèiem corones i diademes de flors, aquest cop els pètals apareixen en forma d'estampats en sabates, vambes, fulards, i fins i tot arracades. Dels models de Pretty Ballerinas a les vambes d'Etro, que recuperen l'estètica flower power de l'estiu de l'amor.

76,00 €

53,00 €

Naulover
Esparedenya blanca amb flors blaves

290,00 €

145,00 €

Etro
Espardenyes liles amb un estampat de flors
Escada
Vambes blanques amb flors