Del 12 al 27 de setembre 2020

The Motorcycle Runway

L'alta competició es trasllada a la Roca Village, un circuit a l'aire lliure de MotoGP™, WorldSBK i la millor moda, que inclou una nova i exclusiva pop-up boutique oficial, la primera fora del circuit.

By La Roca Village

10 September 2020

L'univers del motociclisme està associat a un estil de vida que històricament ha unit a icones d'estil i esportistes d'elit. Més enllà de les carreres, l'halo de rebel·lia del motor s'ha convertit en un símbol de la contracultura i un referent dels nous codis urbans, de les firmes de street-wear als grans del luxe. Innovació, adrenalina, tecnologia, llegat... Aquesta temporada, el rugit del motor es trasllada al Village, on sentiràs en primera persona les emocions del Gran Premi Monster Energy de Catalunya i de l'Acerbis Catalunya Round.

The Motorcycle Runway és una exposició a l'aire lliure amb 7 parades, 7 moments per tornar a vibrar amb MotoGP™ i WorldSBK amb rèpliques oficials de l'Honda de Marc Márquez, la Yamaha de Valentino Rossi, la Kawasaki d'Ana Carrasco i moltes més.

A més de col·leccions càpsula especials (com Aston Martin de Hackett London o MotorSport de Puma) i la millor selecció de peces i complements de les boutiques del Village que beuen d'aquesta tendència, del 12 a el 27 de setembre de 2020 podràs preparar-te per les carreres en la nova i exclusiva pop-up -amb peces úniques dels equips més importants del món-, entrenar amb el videojoc MotoGP™ 20, aconseguir una de les 5 entrades VIP Gran Premi de Catalunya 2021 i una de les 5 entrades VIP Catalunya WorldSBK Round 2021 i pujar al pòdium dels campions al final del teu recorregut.

01

Codi d'estil urbà

Et presentem una guia de moda que repassa les peces més inconformistes i urbanes: de la clàssica caçadora biker fins a les propostes de denim més urbanes o els accessoris amb més adeptes.

Per a ell

1.200,00 €

360,00 €

Sandro
Jaqueta pell negra

195,00 €

125,00 €

Longchamp
Ronyonera logo vermell

229,00 €

149,00 €

Michael Kors
Motxilla negra

Per a ella

TWINSET
Botí negre
Sandro
Faldilla marró pell
Michael Kors
Jaqueta pell negra
02

El circuit

A cada corba hi ha adrenalina, i a cada cantonada del Village hi ha passió per les motos. La passió per aconseguir un somni en els avançaments de l'Honda de Marc Márquez, vigent campió del món de MotoGP™, en la velocitat i el carisma de la Yamaha d'una llegenda com Il Dottore o en la constància d'Ana Carrasco, campiona del món de WorldSSP300 al 2018, i de Joanathan Rea, vigent campió de WorldSBK, a la seva Kawasaki. Aquestes són algunes de les rèpliques oficials de MotoGP™ i WorldSBK que et podràs trobar en exclusiva a l'exposició de The Motorcycle Runway a La Roca Village. Un circuit per tornar a sentir l'adrenalina de l'alta competició i que et pujarà al capdamunt del pòdium.

03

Parada a boxes: Pop-up boutique oficial

Fes una parada en el camí (o circuit) a l'exclusiva pop-up boutique oficial de MotoGP™ i WorldSBK amb peces i accessoris únics dels líders del Mundial. Sent que formes part de l'equip del 46 o que estàs a les mateixes grades veient la competició.

04

El Gran Premi

El trofeu no es troba a la pista, està al Village. Aconsegueix una de les 5 entrades VIP Gran Premi de Catalunya 2021 o una de les 5 entrades VIP Catalunya WorldSBK Round 2021 per compres superiors a 300€. A més, també podràs entrenar-te amb el videojoc MotoGP™ 20 a la pop-up boutique exclusiva del Village.

Veure termes i condicions aquí.