Estil

Levi's® | Descobreix al dissenyador que portes dins

Els experts en denim ens mostren com dominar l'art de l'esprai per donar-li a les teves peces preferides un toc refrescant.

Per a crear una aparença elegant, el tenyit per polvorització és perfecte per afegir un toc de color a les teves peces preferides. Domina la tècnica amb aquest senzill projecte de bricolatge dels genis de Levi's®.

01

Què necessites?

  • 1 samarreta llisa
  • 3 llaunes de pintura en aerosol per tela en diferents colors
  • Un cartró gruixut
  • Guants protectors
  • Un disc de 18cm (mira el consell a continuació si no tens un a mà!)

Levi's® Tie Dye

02

Què fer?

Pas 1: Col·loca el tros de cartró entre la part davantera i la part posterior de la teva samarreta per evitar que es traspassi el color.

Pas 2: Allisa la superfície superior i ruixa el teu primer color.

Pas 3: Col·loca el disc al centre de l'àrea de disseny.

Consell: Els amants de la música a Levi's® van triar un disc de 45 rpm (18cm) per crear el patró de dos cercles, però gairebé qualsevol cosa pot usar-se com una plantilla. Compra plantilles reutilitzables en línia o crea les teves pròpies; busca elements naturals com fulles i agulles de pi o simplement ruixa sobre una mà enguantada. Si estàs preparat per a un desafiament, fes plantilles de paper complexes o "escriu" paraules utilitzant tires de cinta com a guia. Pel que fa a la pintura de teles, utilitzeu Marabu Fashion Spray, l'estàndard de la indústria de la confecció.

Pas 4: Ruixa teu segon color sobre el disc.

Pas 5: Ruixa teu tercer i últim color al forat de disc.

Paso 6: Retira amb cura el disc i afegeix alguns aerosols més si ho desitjes.

Consell: per aconseguir la riquesa de color i evitar les gotes, ruixa l'àrea lleugerament per construir capes lentament. Per a un efecte de gotes, inclina la samarreta lleugerament i observa com el color es desplaça cap avall.

T'encanta el look que has creat? Prova les teves noves habilitats en altres peces de vestir i fes servir les teves peces renovades amb orgull.