Hotel

Hilton Diagonal Mar Barcelona

Gaudeix de l’hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona amb meravelloses vistes al mar Mediterrani i a només uns minuts a peu de la platja.

By La Roca Village

A només 5 minuts a peu de la platja es troba Hilton Diagonal Mar Barcelona, amb unes impressionants vistes al mar Mediterrani que et permetran gaudir de sortides i postes de sol privilegiades.

Situat a menys de 25 minuts de l'aeroport i a 15 minuts del centre de la ciutat, l'hotel és el lloc ideal on allotjar-se si desitges unes divertides vacances a la platja, una estada cultural o passar un cap de setmana romàntic i inoblidable a Barcelona.

Amb vistes al mar o a la ciutat, les àmplies i elegants habitacions de Hilton Diagonal Mar Barcelona estan equipades amb Wi-Fi, pantalla plana LED de televisió, caixa forta i minibar. A més, algunes d'elles estan connectades entre elles per la teva comoditat si viatges en família. L'hotel us ofereix una extensa varietat gastronòmica incloent un acollidor Bar & Lounge situat a la planta baixa de l'hotel on iniciar o acabar la nit en un ambient relaxat.

Desconnecta a Purobeach Barcelona, un oasi urbà de felicitat on gaudir d'un món de sensacions, de la seva autèntica gastronomia inspirada en el concepte M3: Miami, Marrakech & Melbourne, combinat perfectament amb la millor Puro Music i una gran selecció de tractaments relaxants al costat de la seva fabulosa piscina.

Contactar

Passeig del Taulat 262-264, 08019 Barcelona, Espanya

+34 93 507 07 07

Més informació