PROMOCIÓ SHOPPING EXPRESS ELS TERMES I CONDICIONS SEGÜENTS SÓN APLICABLES ALS MEMBRES DEL PROGRAMA PRIVILEGE DE LA ROCA VILLAGE.

  1. La promoció va adreçada als membres registrats en el nostre programa de fidelització Privilege, que consisteix en un tiquet gratuït per utilitzar el servei Shopping Express®, subjecte als seus propis termes i condicions. No hi poden participar menors de 18 anys.
  2. La promoció és vàlida de dilluns a diumenge en tots els horaris.
  3. Promoció vàlida del 12 de març al 31 de març de 2020.
  4. Promoció vàlida per a una persona.
  5. Promoció vàlida per la compra en línia amb el codi “PRIVILEGELRV”.
  6. La mera adquisició dels bitllets amb aquesta promoció suposa la plena acceptació d’aquests termes i condicions, la qual cosa implica que el participant els ha llegit i entès i que n’accepta expressament el contingut íntegre, sense reserves ni limitacions. Value Retail no respon dels casos de força major, ni tampoc d’actes que no li siguin imputables, que puguin impedir que el client gaudeixi de la promoció.
  7. Oferta no acumulable amb altres promocions. El tiquet no pot ser bescanviat per diners en metàl·lic. El client sap i accepta que: 7.1. Value Retail Management Spain, S.L.U., possibles filials o companyies així com el propietari de La Roca Village (“Value Retail”) no responen dels preus o les ofertes que les botigues outlet anunciïn o dels preus als quals en cada moment es venguin els seus productes. 7.2. Value Retail actua sempre com a agent de les botigues outlet i la pertinença al programa Privilege no crea cap relació entre Value Retail i el client pel que fa a cap promoció o descompte ofert per les botigues outlet o de qualsevol altra manera.
  8. El client no té dret a fer cap reclamació contra Value Retail, i hi renuncia, en cas que el Shopping Express no ofereixi la promoció que es descriu aquí, de manera total o parcial, i l’únic recurs que té el client en aquesta situació és reclamar únicament a l’empresa corresponent.
  9. Aquests termes i condicions es regeixen per la Llei espanyola. Els participants i Value Retail accepten que qualssevol controvèrsies que puguin sorgir en la interpretació o l’execució d’aquests termes i condicions queden sotmeses a la jurisdicció dels jutjats i els tribunals de Barcelona capital. Protecció de dades de caràcter personal Value Retail tractarà les dades a l’efecte de dur a terme i gestionar la promoció, així com per posar-se en contacte amb el participant per comunicar-li qualsevol fet o activitat relacionada amb aquesta, atès que el tractament és necessari i legitimat per l’execució contractual de la seva participació en la promoció. Aquesta promoció està vinculada al Programa Privilege, per la qual cosa les seves dades de caràcter personal s’obtindran directament d’aquest. Les dades proporcionades no es comunicaran a altres parts diferents dels proveïdors que prestin un servei Value Retail, com ara la captació de la informació dels participants, la determinació del guanyador, etc. Les dades seran tractades per Value Retail mentre no s’hagi gaudit de la promoció, així com durant el temps necessari per determinar el guanyador. Les dades es conservaran durant el termini necessari per complir les obligacions legals de Value Retail, inclosos aquells terminis de prescripció de qualsevol acció derivada de la promoció. Cada participant té el dret d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació o portabilitat, que pot exercir enviant una comunicació escrita al Dep. Jurídic, La Roca Village, Santa Agnès de Malanyanes, La Roca del Vallès, CP 08430 (Barcelona) o a legal@larocavillage.com, indicant al sobre o al títol del correu electrònic: “Ref.: Dades personals – Promoció Shopping Express”. Així mateix, pot interposar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si considerés que s’ha fet un tractament que contravé el que es disposa en aquestes bases legals o la normativa aplicable.