Control de temperatura

Com a part del nou Protocol de Compres, tots els visitants i empleats han de passar un control de temperatura. T'agraïm la teva col·laboració.

Totes les persones que vulguin accedir a la Roca Village han de passar un control de temperatura. Aquest control es realitza en zones especialment habilitades per a això. Si decideixes no passar el control, no podràs accedir a l'Village.

Utilitzem càmeres tèrmiques que detecten la temperatura corporal a distància a el passar davant de la càmera. Quan la temperatura sigui superior a 37,5ºC, et convidarem a esperar en una zona de relax, on podràs refrescar-te abans de passar un nou control, amb una càmera tèrmica de mà.

Lamentablement, aquella persona que tingui la temperatura superior a 37,5ºC no podrà entrar al Village.

El control de temperatura no és invasiu i la càmera no emet energia. Es tracta d'un sistema segur per a tothom, inclosos nens, dones embarassades i persones amb marcapassos.

Les dades només es visualitzen en directe. Cap temperatura queda registrada ni tampoc les seves dades personals.

Tot l'equip de La Roca Village treballa perquè l'accés sigui àgil i puguis gaudir d'una experiència de compra agradable. Gràcies per la teva comprensió.

Preguntes freqüents

Des de la gestió de l'aparcament als sistemes de pagament, descobreix quines són les mesures que hem posat en marxa perquè gaudeixis de la millor experiència de compres.

Més informació