Thermisch Scannen

Als onderdeel van onze nieuwe winkelrichtlijnen, zullen wij voor de veiligheid van onze gasten en collega's de temperatuur opmeten van alle bezoekers van Maasmechelen Village. Wij danken je alvast voor je medewerking.

Alle personen die Maasmechelen Village bezoeken, moeten hun temperatuur laten scannen. Je kan een temperatuurscan weigeren door de Village niet te betreden.
We gebruiken warmtebeeldcamera's om je vanop afstand te scannen terwijl je langs de camera loopt.

Als er een temperatuur boven de 38°C wordt vastgesteld, vragen we je om in een aparte zone te wachten zodat we je opnieuw kunnen scannen met een handscanner.

Thermisch scannen wordt uitgevoerd in speciaal afgebakende zones, waarbij ten allen tijde social distancing wordt nageleefd.

Iedereen met een temperatuur van meer dan 38°C zal de Village niet mogen betreden.
Thermisch scannen is niet-invasief en de scanner geeft geen energie af. De scanprocedure is veilig voor gebruik door alle personen, inclusief baby's en kinderen, zwangere vrouwen en mensen met een pacemaker.
Door de thermische scanprocedures kan het iets langer duren dan normaal om de Village binnen te gaan. Wij danken je voor je geduld.

Veelgestelde vragen

Van parkeren tot betalen, ontdek welke wijzigingen we hebben aangebracht om je een aangename winkelervaring te bezorgen.

Lees meer

Al je favoriete boetieks op één plek

De meeste boetieks zijn geopend en kijken er naar uit om je te verwelkomen.