Om je bezoek aan Maasmechelen Village zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen, zijn er in de Village een aantal winkelrichtlijnen van toepassing.

Onze richtlijnen zijn gebaseerd op de officiële richtlijnen van de overheid. We vragen al onze bezoekers om ze strikt te respecteren en zo mee een fijne en 100% veilige winkelervaring te garanderen voor al onze gasten.


• Bezoekers ouder dan 10 jaar zijn verplicht een mondmasker te dragen in de boetieks. Op onze winkelboulevard is het dragen van een masker niet verplicht.

• Er is geen beperking op het aantal mensen met wie je shopt. Ook shoppen met mensen buiten je bubbel is weer toegelaten.

• Hou 1.50 meter afstand van de andere gasten.

• Zorg voor een goede handhygiëne: ontsmet je handen bij het binnengaan en verlaten van de boetieks.

• In de Village zijn op verschillende plaatsen mogelijkheden voorzien om je handen te wassen of ontsmetten.

• Kies zoveel mogelijk voor contactloos betalen.

• We raden aan om onze digitale plattegrond te gebruiken om eenvoudig en contactloos de snelste weg naar je favoriete boetieks te vinden.

• Onze restaurants zijn open: je kan zowel binnen als op het terras plaatsnemen (afhankelijk van de weersomstandigheden), met maximaal zes personen aan een tafel, tenzij je tot hetzelfde huishouden behoort. Vanaf 1 november moeten gasten die binnen willen plaatsnemen verplicht een Covid Safe Ticket voorleggen. Op het terras is dit niet van toepassing.

Boetiek richtlijnen

Om ieders veiligheid en gezondheid te garanderen, volgen we de regelgeving van de overheid. Uiteraard doen we er alles aan om je bezoek aan onze boetiek zo aangenaam mogelijk te maken.

SOCIAL DISTANCING

Bewaar zowel in als buiten de boetieks steeds een afstand van 1.5 meter.

SCHOONMAAKPROCEDURES
Deze boetiek en de paskamers worden meermaals per dag grondig schoongemaakt.

CONTACTLOOS BETALEN
Betaal zoveel mogelijk contactloos om fysiek contact te vermijden.

MONDMASKERS EN HANDHYGIËNE

Alle personen ouder dan 10 jaar moeten verplicht een mondmasker dragen in de boetieks volgens de richtlijnen van de Belgische overheid. Je kunt op meerdere plaatsen in de Village je handen wassen en desinfecteren.

ONZE PRODUCTEN
We raden je aan kledij en andere artikelen die je kocht thuis meteen te wassen. Bekijk de instructies op het artikel voor gedetailleerde instructies.

  • Virtueel shoppen

    Laat je je artikelen graag thuis leveren? Of reserveer je je favoriete stuks liever virtueel om je bestelling daarna op te halen aan de boetiek? Aan jou de keuze.

    Meer ontdekken >
  • Word lid

    Bij ons is iedereen bijzonder, maar onze leden verwennen we nog meer met exclusieve voordelen die het shoppen leuker of makkelijker maken.

    Lees meer >