JOBS

Kom je eigen verhaal schrijven bij ons

VIND JE DROOMBAAN BIJ DE MERKEN IN MAASMECHELEN VILLAGE

Maasmechelen Village is altijd op zoek naar dynamische en getalenteerde mensen met een mindset voor internationale luxe, die onze passie voor mode delen en die er net als wij naar streven steeds de allerbeste te zijn. In een ondersteunende en stimulerende omgeving geven we werknemers de kans hun vaardigheden uit te bouwen en een volwaardig lid van een van onze diverse teams te worden.

Of je nu in Maasmechelen Village in een van de boetieks aan de slag gaat of terechtkomt in een horecazaak, je wordt hoe dan ook een ambassadeur voor je merk en ook voor de Village zelf. Elke dag zorg je voor unieke en onvergetelijke ervaringen, die onze gasten zullen bekoren en plezieren.

Is dat iets voor jou? Dan is dit je kans om te doen wat jij het liefst doet in een carrière met veel kansen om door te groeien.

Opportuniteiten bij de boetieks

Ben jij klaar voor een uitdaging in een elegante openlucht winkelbestemming waar prachtige collecties en service naar de klant centraal staan? Dan is een job bij een van de boetieks in Maasmechelen Village iets voor jou.

Vacatures bij het hoofdkantoor

Voor ons hoofdkantoor in Maasmechelen Village zijn wij steeds op zoek naar gepassioneerde mensen die onze departementen komen versterken.

Learn more

The Bicester Village Shopping Collection is blessed with great talent, a journey that is at its beginning and the flexibility to be agile in the global race for relevance.

Scott Malkin

Chairman