Onze cadeaukaart

Een mooi geschenk voor elk moment, voor iedereen

Een cadeaukaart van Maasmechelen Village is altijd een goed idee. Want het is niet enkel een mooi geschenk, voorzien van een feestelijke verpakking. Je schenkt je vrienden of familie een ware winkelervaring: gezellig shoppen in openlucht, gastronomisch genieten, topmerken aan outletprijzen en nog veel meer. Bovendien kunnen ze hun cadeaukaart gebruiken in meer dan 100 deelnemende boetieks: aan hen de keuze!

Hoe koop je onze cadeaukaart?

Je kan je cadeaukaart online kopen - klik dan op de knop hierboven - of in het Tourist Information Center van onze Village. Je kiest zelf een bedrag tussen 5 en 500 euro. Wil je er meer dan 10 bestellen? Geef ons een seintje via e-mail: we leggen ze graag voor je klaar. Ook voor een factuur van je cadeaukaart stuur je best een e-mail.

Heb je een cadeaukaart gekregen?

Geweldig! Dan kan je meteen genieten van alles wat Maasmechelen Village je te bieden heeft. Bekijk het saldo van je cadeaukaart of je recente activiteiten via de knop hieronder.

Wissel je Sodexo Cadeau Pass in voor onze cadeaukaart

Kreeg je een Cadeau Pass van Sodexo? Dan kan je deze makkelijk inwisselen voor onze cadeaukaart. Ontdek hier hoe het werkt en waarom het zo’n goed idee is.

  • Boetieks

    Al je favoriete ontwerpers op één plek. In Maasmechelen Village vind je meer dan 100 boetieks van 's werelds bekende merken.

    Ontdek de boetieks >
  • Onze Covid winkelrichtlijnen

    Jouw veiligheid en gezondheid is belangrijk voor ons! Lees welke nieuwe winkelrichtlijnen van kracht zijn in Maasmechelen Village.

    Lees meer >