Virtueel Winkelen

Een nieuwe manier van winkelen

Je kan nu genieten van winkelen vanuit het comfort van uw eigen huis met een op maat gemaakte service die door elk merk wordt aangeboden. Selecteer hieronder je favoriete merk om meer te weten te komen.

 • Anne de Solène

  Reserveren & Ophalen: neem contact op met de boetiek op het nummer +32 (0) 89 71 40 14 om uw favoriete artikelen te reserveren en een ophaal moment in te plannen

  Meer over het merk >
 • Boggi

  Wij bieden je graag een winkelervaring aan, die je op voorhand kan reserveren. Neem contact op met de winkel op het nummer +32 (0)89 25 44 80 om je boeking te reserveren. We kijken ernaar uit om je opnieuw te verwelkomen en onze medewerkers staan klaar om je op alle mogelijke manieren te ondersteunen.

  Meer over het merk >
 • Coach

  Virtueel winkelen: Coach biedt je een virtuele winkelervaring aan, zodat je de collecties vanuit het comfort van je huis kan bekijken en kopen. Alle aankopen kunnen veilig worden gedaan en worden rechtstreeks naar je verzonden met gratis standaardlevering. Bel de winkel op het nummer +32 (0) 89 77 35 70.

  Meer over het merk >
 • Furla

  Neem contact op met de boetiek om je privé afspraak te boeken of om je favoriete artikelen te reserveren die nadien veilig en makkelijk in de winkel opgehaald kunnen worden. Bel +32 (0) 89 46 74 01 of mail naar shop.maasmechelen@furla.com om je afspraak te plannen.

  Meer over het merk >
 • Karl Lagerfeld

  Je afspraak bevat een rondleiding door de huidige collectie, persoonlijk stylingadvies en een speciaal cadeau. Neem contact op met de winkel op het nummer +32 (0)89 703960 om je boeking te reserveren.

  Meer over het merk >
 • Kate Spade

  Bel de winkel op het nummer +32 (0) 15 79 68 10 of mail store3433@katespade.com om de new arrivals te ontdekken, persoonlijk stylingadvies te krijgen, cadeaus te vinden en onze collecties te kopen vanuit het comfort van je huis. Alle aankopen worden veilig gedaan en worden rechtstreeks naar je verzonden.

  Meer over het merk >
 • Kipling

  Reserveren & Ophalen: neem contact op met de boetiek door te bellen naar +32 (0) 89 84 45 88 om je favoriete artikelen te reserveren en een ophaal moment in te plannen.

  Meer over het merk >
 • L'Occitane

  Reserveren & Ophalen: neem contact op met de boetiek door te bellen naar +32 (0) 89 76 69 66 om je favoriete artikelen te reserveren en een ophaal moment in te plannen.

  Meer over het merk >
 • Michael Kors

  Reserveren & Ophalen: neem contact op met de boetiek door te bellen naar +32 (0) 89 72 35 88 om je favoriete artikelen te reserveren en een ophaal moment in te plannen.

  Meer over het merk >
 • Samsonite

  Reserveren & Ophalen: neem contact op met de boetiek door te bellen naar +32 (0) 89 77 25 31 om je favoriete artikelen te reserveren en een ophaal moment in te plannen.

  Meer over het merk >

Winkelen op afspraak

Liever winkelen in alle rust? Reserveer je moment in de boetiek en geniet van een excellente service.

 • Michael Kors

  Neem contact op, voor meer info: mko.73200@michaelkors.com

  Meer over het merk >
 • Karl Lagerfeld

  Wij bieden je graag een winkelervaring aan, die je op voorhand kan reserveren. Je afspraak bevat een rondleiding door de Lente-Zomer collectie van 2020, persoonlijk stylingadvies en een speciaal cadeau. Neem contact op met de winkel op het nummer +32 (0) 89703960 om je boeking te reserveren.

  Meer over het merk >
 • Furla

  Neem nu contact op met je lokale boetiek om je privé afspraak te boeken. Boek je afspraak hieronder of e-mail shop.maasmechelen@furla.com.

  Reserveer je bezoek >
 • Boggi

  Wij bieden je graag een winkelervaring aan, die je op voorhand kan reserveren. Neem contact op met de winkel op het nummer +32 (0)89 25 44 80 om je boeking te reserveren.

  Meer over het merk >
 • Nike

  We limiteren het aantal gasten in onze boetiek. De wachtrijen kunnen varieeren. Wil je niet wachten?

  Reserveer je bezoek >