Voorwaarden voor deelname

Deze actie is uitsluitend voorbehouden voor Miles & More-servicekaarthouders (“Klanten”) en wordt beheerd door Value Retail PLC (“Value Retail”) (“Actie”). De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de Actie:

 1. De Actie is enkel geldig voor Klanten gedurende de periode van 10:00 uur op 23 september 2021 tot en met 20:00 uur op 29 september 2021 (“Actieperiode”).

 2. De Actie is enkel beschikbaar bij deelnemende Villages van The Bicester Village Shopping Collection®. De deelnemende Villages zijn:

Ingolstadt Village, Otto-Hahn-Straße 1, 85055 Ingolstadt, Duitsland,

Wertheim Village, Almosenberg 30, 97877 Wertheim, Duitsland en
Maasmechelen Village, Zetellaan 100, 3630 Maasmechelen, België.

De openingsuren van de deelnemende Villages kunnen wijzigen naargelang de waarde van de zevendaagse incidentie van de stad Ingolstadt voor Ingolstadt Village en die van Main-Tauber-Kreis voor Wertheim Village. Los daarvan blijft onze Virtual Shopping-dienst altijd beschikbaar:

https://www.tbvsc.com/ingolstadt-village/en/services/virtual-shopping
https://www.tbvsc.com/wertheim-village/en/services/virtual-shopping
https://www.tbvsc.com/maasmechelen-village/en/services/virtual-shopping

 1. Klanten die tijdens de Actieperiode hun Miles & More-servicekaart tonen aan de Welcome Counter of, in het geval van Virtual Shopping, het servicekaartnummer doorgeven alvorens te betalen in de deelnemende Village, kunnen genieten van de Actie zoals ze in punt 4 verder wordt toegelicht.

Klanten ontvangen tijdens de Actieperiode de volgende voordelen voor alle artikelen, inclusief eten en drinken, die ze op een willekeurige dag tijdens de Actieperiode aantoonbaar hebben aangekocht in de desbetreffende deelnemende Village (“Geldige Aankopen”):

5 keer het aantal Award Miles voor elke euro die de Klant aantoonbaar heeft besteed aan Geldige Aankopen in de desbetreffende Village op die dag (“Promotieaanbieding”).

20% korting op de verkoopprijs bij de deelnemende merken. De eVIP-code wordt verstrekt bij de Miles & More Welcome Counter van de deelnemende Villages. Het prijsvoordeel wordt toegekend door de deelnemende merken, rechtstreeks in de boetiek of, voor Virtual Shopping, na vermelding van het Miles & More-servicekaartnummer. Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of op reeds afgeprijsde artikelen. Er kunnen uitzonderingen van toepassing zijn voor bepaalde merken en/of productgroepen.

 1. Om tijdens de Actieperiode aanspraak te kunnen maken op de Award Miles, moeten Klanten tijdens de Actieperiode (art. 1) bij het Tourist Information Centre van de desbetreffende Village (art. 2) het volgende voorleggen:

a) hun Miles & More-servicekaart en
b) de aankoopbewijzen van de Geldige Aankopen die ze op dezelfde dag hebben gedaan, en
c) hun identiteitskaart

of een e-mail sturen met een kopie van de hierboven vermelde gegevens naar
FrequentFlyerRewards@IngolstadtVillage.com,
FrequentFlyerRewards@WertheimVillage.com of
FrequentFlyerRewards@MaasmechelenVillage.com uiterlijk op 29/09/2021.

 1. Er kan enkel aanspraak worden gemaakt op de Promotieaanbieding tijdens de Actieperiode en enkel op de dag waarop de Geldige Aankopen door de klant in de deelnemende Village gedaan zijn. De Actie is als volgt van toepassing:

  a. De ontvangstbewijzen van de Geldige Aankopen die door de Klant in de deelnemende Village zijn gedaan voor en/of na de Actieperiode of die niet zijn gedateerd op de datum van de effectieve aanvraag bij het desbetreffende Tourist Information Centre, worden niet aanvaard. In dit geval is de aanspraak van de Klant op de Actie uitgesloten.

b. Klanten die aankoopbewijzen van Geldige Aankopen die door een andere persoon zijn gedaan voorleggen, komen niet in aanmerking voor de Promotieaanbieding.

 1. De Promotieaanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van Value Retail en/of derden.

 2. De Promotieaanbieding kan niet worden ingewisseld voor contant geld of een Gift Card.

 3. Value Retail behoudt zich het recht voor om de Promotieaanbieding in te trekken of de Actie te allen tijde en om welke reden dan ook te annuleren.

9 Value Retail aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, direct of indirect, voor financieel verlies of aanspraken op schadevergoeding voortvloeiend uit de eventuele annulering van deze Actie. Indien een Klant om welke reden dan ook geen gebruik maakt van deze Promotieaanbieding, aanvaardt Value Retail eveneens geen aansprakelijkheid en zal geen aanspraak op schadevergoeding kunnen worden gemaakt.

 1. De aanbieder van deze Promotieaanbieding is Value Retail PLC, met als geregistreerd adres Berkeley Street 19, Londen, W1J 8ED, Verenigd Koninkrijk.

Door gebruik te maken van deze Actie gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden en aan de algemene voorwaarden van Value Retail. De algemene voorwaarden van Value Retail zijn te vinden op:

https://www.tbvsc.com/wertheim-village/de/rechtliches/website-allgemeine-geschaeftsbedingungen/
https://www.tbvsc.com/ingolstadt-village/de/rechtliches/website-allgemeine-geschaeftsbedingungen/
https://www.tbvsc.com/maasmechelen-village/de/rechtliches/website-allgemeine-geschaeftsbedingungen/
https://media.tbvsc.com/3z73vs69pqez/16zAFsPyN2SwgIAaHLsb7e/5fca1bd82a2b04c794cbc8b3af388759/generic-airmiles-tcs-2018.pdf

 1. Wat betreft de Miles & More-miles zijn uitsluitend de voorwaarden voor deelname van Miles & More van toepassing. Die kunnen worden geraadpleegd onder Voorwaarden Miles & More Conditions