Hasselt

De Sasput

De Sasput is meer dan alleen een Bed & Breakfast: het is een concept dat het beste van een typisch Limburgse brasserie en een charmante B&B combineert. En dat alles in een warm, eigentijds kader.

Door Maasmechelen Village

Op het programma tijdens je verblijf in deze eigentijdse B&B? Alles van het verkennen van de prachtige natuur tot een ontdekkingstocht door de Limburgse hoofdstad. Wandelingen, fietstochten, historische monumenten en musea … De omgeving van De Sasput heeft heel wat te bieden. Zelfs een dagje shoppen in de designerboetieks van Maasmechelen Village behoort tot de mogelijkheden, want onze elegante winkelboulevard ligt op slechts 35 minuten rijden van de B&B.

De toon wordt al gezet bij aankomst, en tot je weer vertrekt doen de eigenaars er alles aan om ervoor te zorgen dat je je helemaal thuis voelt bij B&B De Sasput. Je wordt in de watten gelegd van bij het ontbijt tot aan het digestief. De Sasput ligt aan knooppunt 143 van het bekende Limburgse fietspadennetwerk. Je kan er te voet of met de fiets op ontdekkingstocht door de adembenemende landschappen van de Mombeekvallei, de omgeving van Hasselt en de glooiende heuvels van Haspengouw. Toch met de auto op verkenning? Bij terugkomst wacht altijd voldoende parkeergelegenheid.

De nachten in De Sasput zijn om bij weg te dromen. Elke kamer is elegant ingericht met zachte, harmonieuze kleurenschema’s. Het hoogtepunt? De bedden van Fylds, een Belgisch bedrijf dat alleen hoogwaardige natuurlijke materialen gebruikt om een ongeëvenaarde slaapervaring te garanderen. Overdag breng je je tijd ongetwijfeld het liefst buiten door. Genieten van de omgeving kan vanop één van de aangename terrassen van het huis of vanuit het hart van de grote tuin, die heel wat ruimte biedt voor spel en ontspanning. Daarnaast is De Sasput de ideale locatie voor bedrijfsevenementen zoals teambuildings en brainstorms. Meer weten? De eigenaars werken met plezier een programma uit op maat.

De Sasput is gelegen in Hasselt, op ongeveer 35 minuten rijden van Maasmechelen Village.

Meer info

Sasput-voogdijstraat 79A 3500 Hasselt - België

Tel. +32 11 189 189 E-mail: info@sasput.be

Bezoek de website