Dilsen-Stokkem

Huyze Max

Op een steenworp van Maasmechelen Village en omgeven door de prachtige natuur en kenmerkende stilte van de regio vind je Huyze Max, een gerenoveerd herenhuis uit 1900 waar je warm ontvangen wordt door Arno en Debby en hun zonen Joris en Gijs.

Van Maasmechelen Village

Zin in een uniek verblijf in een historische woning vol karakter? Huyze Max ligt midden in het Maasland, een regio die bekend staat om zijn prachtige omgeving en vele wandel- en fietsroutes. En dat is niet alles, want ook voor wie een bezoek aan Maasmechelen Village op de planning heeft staan, is Huyze Max perfect gelegen. De B&B bevindt zich in Lanklaar, op slechts zes minuten rijden van de Village.

Arno en Debby en hun tweeling Joris en Gijs baten hun charmante bed & breakfast uit in een herenhuis uit 1900. Het pand werd destijds opgetrokken in een eclectische bouwstijl en is omgeven door een prachtige, parkachtige tuin waarin het zalig vertoeven is. In 2008 renoveerde het gezin het huis grondig en opende Huyze Max de deuren. Het werd een plaats om echt te ontspannen, waar je elk seizoen van het jaar kan genieten van de prachtige natuur en de uitzonderlijke rust die de omgeving te bieden heeft.

Dankzij de strategische ligging is Huyze Max rechtstreeks verbonden met het uitgebreide fietsroutenetwerk van de regio. In het nabijgelegen Nationaal Park Hoge Kempen kunnen gasten heel wat bewegwijzerde wandel- en fietsroutes uitproberen om zo op hun eigen ritme en tempo kennis te maken met de omgeving. De steden Genk, Hasselt en Maastricht liggen op een steenworp afstand, en ook Maasmechelen Village is vlakbij.

De drie ruime kamers van Huyze Max werden stijlvol en romantisch ingericht. Elke kamer is voorzien van een luxueuze eigen badkamer, gratis wifi, thee- en koffiefaciliteiten en een gezellige zithoek. Huyze Max is gelegen in Lanklaar, een deelgemeente van Dilsen-Stokkem, op slechts zes minuten rijden van Maasmechelen Village.

Meer info

Dorpsstraat 27, 3650 Dilsen-Stokkem

Tel: +32 (0) 471 37 27 65

Bezoek de website van Lavendine Pure