Genk

Carbon Hotel

Een feel good hotel met alle luxe binnen handbereik

Door Maasmechelen Village

Bij het Carbon Hotel in hartje Genk staat je een warme ontvangst op te wachten. Het hotel biedt een totaalbeleving op zich. Dineren doe je in restaurant Gusto, ontspannen in de wellness Carbon Sense en voor een goed gesprek trek je naar onze wine bar. Met een oprechte glimlach en jij als middelpunt staat het ambitieuze team dagelijks voor jou klaar!

Carbon Hotel is een in het oog springend, stijlvol designhotel met een compleet aanbod aan faciliteiten en diensten onder één dak. Alle 60 kamers hebben een zicht op de daktuin. Bovendien ligt het centraal station en het bruisende centrum op wandelafstand.

Bij Restaurant Gusto ben je de hele dag welkom. Wat dacht je van een overheerlijk ontbijt, dat je zo uitgebreid kan maken als je zelf wenst. Het lunchmenu bestaat uit vernieuwende, betaalbare én snelle gerechten. In de namiddag relax je met een espresso of kopje thee en een vers gebakje. ’s Avonds combineer je de verfijnde gerechten met verrassende wereldwijnen uit onze wijnbar. Nadien kan je de avond afsluiten in de trendy wijnbar waar je verwend wordt met kleine, verfijnde gerechten en zestien topwijnen.

Midden in de stad Genk op de 5de verdieping van het unieke Carbon Hotel vind je Carbon Sense City Spa, een oase van rust en sereniteit. Een heerlijke plek om "quality time" door te brengen, waar je even kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.

Contact

Europalaan 38, 3600 Genk, Belgium

Tel: +32 (0)89 32 29 20

Email: info@carbonhotel.be

Bezoek online

1

8