In de buurt

Elaisa Energetic Wellness

Bezoek deze unieke wellness op wandelafstand van Maasmechelen Village. Geniet van een welverdiend dagje natuurlijke rust in een prachtig kader.

Door Maasmechelen Village

Beleef Elaisa Energetic Wellness

Vanaf 45 euro geniet je al van een op en top verwendagje! Verschillende soorten sauna’s, zwembaden, hamam, relaxruimtes én opgietsessies - hier ontbreekt niets! Je kan ook tal van speciale sessies bijboeken, zoals live klankconcerten, kleisessies en halotherapie. Ben je nog niet uit gerelaxed? Dan is er altijd nog een uitgebreid aanbod van bijkomende behandelingen en massages ter beschikking.

k wil wel zo’n verwendag!

Een natuurlijke wellness-beleving

Elaisa Energetic Wellness? Dat is maar liefst 7.500 vierkante meter aan pure ontspanning. Deze oase van rust ligt midden in het Nationaal Park Hoge Kempen, het enige Nationaal Park van België. Van een unieke locatie gesproken!


Hier geniet je in alle sereniteit van een natuurlijke wellness-beleving. Hoezo?


Vanaf de parking brengt een elektrische shuttle bus je doorheen het Nationaal Park naar de imposante ingang van Elaisa. Vervolgens kom je helemaal tot rust in tal van speciale sauna’s. Neem je plaats in het prachtige buitenbad met een eindeloos uitzicht op de mijnterrils. Of ontspan je met een heerlijk hapje en drankje op het terras - met als kers op de taart een adembenemende zonsondergang boven het meer.


Puur genieten bij Elaisa

Krijg je maar geen genoeg van deze bijzondere plek? Neem dan deel aan een van de vele inspirerende workshops. En vind je innerlijke yin-yang tijdens een sessie yoga of meditatie. Hier draait alles om gezondheid en welzijn. Puur genieten!

De perfecte outfit? Die scoor je voor vertrek nog even in Maasmechelen Village bij onze Protest of O'Neill-boetiek. De ideale verwendag!

Contact

Nationaal Parklaan 7 3650 Dilsen-Stokkem Limburg, België

Tel.: +32 (0) 89 39 09 96

Email: info@elaisawellness.com

Bezoek website

1

8