In de buurt van Maasmechelen Village

Verover de Maas met de kano of kajak

Zin om de Maas eens op een heel andere manier te beleven? Kajak Maasland biedt heel wat avontuurlijke opties aan voor verrassende tochten op het water: van kajakken en kanovaren tot raften.

De natuur rond Maasmechelen Village heeft heel wat te bieden. Ben je op zoek naar een avontuurlijke activiteit? Dankzij Kajak Maasland kan je de omgeving rond Maasmechelen Village op een heel andere manier verkennen.

Ga voor een dagje plezier in één van de kajaks van Kajak Maasland en geniet samen met je gezelschap van de prachtige uitzichten die de Maasvallei te bieden heeft. Je kiest helemaal zelf of je je ervaring wil delen met vrienden, met het hele gezin – of of je gewoon even een rustmomentje voor jezelf wil: kajakken kan namelijk alleen, met twee of met drie. De kano’s bieden ruimte aan drie tot vier personen.

Voor wie het nog iets avontuurlijker wil, biedt Kajak Maasland ook rafts aan. Zo vaar je in groepen van zes tot vijftien personen de rivier af – ook bij een hogere waterstand. De perfecte activiteit als teambuilding, maar ook voor vriendengroepen, scholen of voor een extra avontuurlijke uitstap met het hele gezin. Bovendien zijn de rafts – en de route – het hele jaar door beschikbaar.

De route: 9 kilometer lang genieten van de natuur

Van Kotem a/d Maas in Maasmechelen tot aan de veerpont op de Nederlands-Belgische grens: de route van Kajak Maasland neemt je mee door een prachtig stuk ongerepte natuur. Al peddelend geniet je van de mooiste delen van het Rivierenpark Maasvallei, spot je watervogels en laat je je meedrijven op de stroomversnellingen. Misschien krijg je onderweg zelfs wel gezelschap van de Galloways of Konikpaarden die zich op de oevers van de Maas te goed doen aan de lokale fauna. 100% ontspannen!

Bezoek de website >