Paasvakantie

Klim naar de top van Terhills

Klim naar de top van Terhills, hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park en geniet bovenaan van het mooiste panorama van Vlaanderen.

Van Maasmechelen Village

Natuurlijk begin je de nieuwe dag graag met een stevige kop koffie. Die vind je op amper vijf minuten wandelen van Maasmechelen Village bij Two Oh Five. Een kraakverse koffiekoek erbij? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Want op het gelijkvloers vind je The Bakery. Je zou hier bijna hopen dat je bestelling even op zich laat wachten, want het unieke aan deze plek is dat je via een glazen wand ongegeneerd kan binnengluren in de bakkerij.

Zijn je ogen groter dan je mond? Neem gerust nog een extra gebakje mee voor onderweg. Want je hebt een stevige wandeling voor de boeg! Vandaag klim je naar de top van Terhills, hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park. Volg de blauwe (3,5 km) of paarse (12 km) lus vanaf het onthaal en geniet bovenaan van het mooiste panorama van Vlaanderen. Op trot met de kids? Boek een Ranger en ontdek de natuur op een heel andere manier.

Heb je achteraf nog wat fut in de benen? Dan kuier je nog even langs de gezellige boetieks van Maasmechelen Village om de dag af te sluiten. Daarna beloon je jezelf natuurlijk nog met een sappige Ellis Gourmet Burger. Smakelijk!

Five unique trips in the heart of Limburg

Looking for inspiration for a day trip or weekend getaway? Buckle up for the ride! We found five unique trips in the heart of Limburg. And you’ll need more than just a car to get around…

Pictures by @the.final.result