Lanaken

La Butte Aux Bois

Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten.

Door Maasmechelen Village

Combineer een overnachting met een dagje shoppen

Combineer een overnachting in Domaine La Butte aux Bois met een dagje shoppen in Maasmechelen Village vanaf €203 p.p. Met dit arrangement geniet je van een luxe ontbijt met bubbels, een VIP Daypass bij Maasmechelen Village, een goodiebag bij Maasmechelen Village en een 4-gangen diner in Le Bistrot. *(*)Exclusief toeristenbelasting*

Boek je pakket hier

Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het vijf sterren Superior Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. De kamers van Domaine La Butte aux Bois hebben vanuit elk raam een prachtig uitzicht op de natuur. De 59 kamers zijn verdeeld over drie gebouwen en elke kamer is ingericht met luxe meubels en biedt idyllische vergezichten.

Het gastronomische restaurant La Source heeft twee Michelin sterren en een Gault & Millau score van 17/20 en is één van de 40 beste Belgische restaurants.

Spa Retreat La Forêt kijkt uit over idyllische bossen en bevindt zich in een tuin met terrassen die overgaat in het omliggende Nationaal Park Hoge Kempen, waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Het landschap gaat naadloos over in het gebouw en transformeert uw verblijf in een rijke ervaring van natuur en welzijn. Geniet optimaal van onze luxe Spa Retreat, alsook van het gebruik van eersteklas fitnessapparatuur en dagelijkse activiteiten in Le Gym.

Meer info

Plsteenlaan 90, 3620 Lanaken, Belgium

Tel: +32 89 73 97 70

Email: info@labutteauxbois.be

Bezoek de website van La Butte aux Bois

1

6