Lanaken

La Butte Aux Bois

Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten.

Door Maasmechelen Village

Hostellerie La Butte aux Bois is een uitzonderlijk mooi viersterrenhotel gelegen in het bosrijke groen. Het Nationaal Park Hoge Kempen begint bij de voordeur en brengt je de natuur in al haar glorie.

De kamers van Domaine La Butte aux Bois bieden vanuit elk raam een prachtig uitzicht op de natuur. De 59 kamers zijn verdeeld over drie gebouwen en elke kamer is ingericht met luxe meubels en biedt idyllische vergezichten.

Het gastronomische Restaurant La Source heeft twee Michelin sterren en een Gault & Millau score van 17/20 punten en is één van België’s 40 beste restaurants. Chef-kok Ralf Berendsen serveert de mooiste creaties van de haute cuisine om te bewijzen dat tegenpolen elkaar aantrekken, en dat wereldwijde culinaire invloeden samen kunnen komen in perfecte harmonie. Fijnproevers maken regelmatig een bedevaart naar het twee Michelin sterren restaurant in Lanaken om zich te laten verwennen met gerechten van de chef zoals een ´Trio van langoustine met Tandoori Masala, miso en couscous´ en ´Franse foie gras met Chinese yuzu, tangerine en gemberbier´.

Spa Retreat La Forêt kijkt uit over idyllische bossen en bevindt zich in een tuin met terrassen die overgaat in het omliggende Nationaal Park Hoge Kempen, waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Het landschap gaat naadloos over in het gebouw en transformeert uw verblijf in een rijke ervaring van natuur en welzijn. Geniet optimaal van onze luxe Spa Retreat, alsook van het gebruik van eersteklas fitnessapparatuur en dagelijkse activiteiten in Le Gym.

Meer info

Plsteenlaan 90, 3620 Lanaken, Belgium

Tel: +32 89 73 97 70

Email: info@labutteauxbois.be

Bezoek de website van La Butte aux Bois

1

6