Paasvakantie

La dolce vita vanop de Vespa

Geniet van een op en top Italiaanse dag! Van een Vesparit langs de Amalfikust, over een namiddagje shoppen in Milaan, tot die authentieke pizza op een gezellig Romeins pleintje. En dat allemaal in en rond Maasmechelen Village!

Van Maasmechelen Village

In de voormiddag trek je naar De Wissen voor een avontuurlijke Vespatrip van VESPAROUTE. Het is misschien niet de Amalfikust, maar deze tocht langs de oever van de Maas is zestig kilometer puur genieten! Onderweg passeer je in het charmante Oud-Rekem, verkozen tot ‘Mooiste dorp van Vlaanderen’.

In de namiddag probeer je die diva dress te scoren in een van de Italiaanse boetieks van Maasmechelen Village. Je flaneert van Armani naar Liu•Jo en van Versace naar Salvatore Ferragamo, om er maar een paar te noemen …

Een Italiaanse dag smeekt natuurlijk ook om pizza! Wat dacht je van een lekkere verse pizza uit de houtoven van Giuliano om de dag te eindigen? Buon appetito!

Five unique trips in the heart of Limburg

Looking for inspiration for a day trip or weekend getaway? Buckle up for the ride! We found five unique trips in the heart of Limburg. And you’ll need more than just a car to get around…