Staycation

Op avontuur in Snow Valley

Wist je dat Maasmechelen Village de perfecte uitvalsbasis is voor een dagje ski- en snowboardfun in Snow Valley? Geef het beste van jezelf op de 350 meter lange indoor piste, een van de langste van de Benelux!

Door Maasmechelen Village

Shop de nieuwste skiwear

Voor je aan je sneeuwavontuur begint, spring je eerst nog even binnen bij The North Face en Protest in Maasmechelen Village. Hier shop je de nieuwste trends in high-performance sportkledij. Perfect om je sportieve garderobe uit te breiden met die laatste essentials. Nu ben je helemaal klaar om koers te zetten richting Snow Valley, op amper 30 minuten rijden van Maasmechelen Village.


Sneeuwpret voor jong en oud

Eenmaal aangekomen in Snow Valley, haal je meteen je beste skiskills boven tijdens een afdaling van de grote piste. Of start je met enkele slaloms op de oefenpiste om erin te komen. Pro of beginner, hier vindt iedereen zijn gading. De echte durvers kunnen terecht op de spectaculaire freestyle piste met rails, boxen en de grootste Big Air van de Lage Landen. Een waar paradijs voor freestylers!

Extra leuk nieuws

Als klant van Maasmechelen Village skiën of snowboarden je extra voordelig bij Snow Valley. Vermeld bij je boeking dat je vanuit Maasmechelen Village boekt en geniet van een interessant kortingstarief. Twee uur ski- of snowboardplezier (incl. materiaal) voor slechts € 27,50 i.p.v. € 42 per persoon.

Scoor een superkorting van € 14,50

Twee uren glijden over de langste indoor skipiste van België en dat met een fikse korting. Wie wil dat nou niet? Wij zijn alvast vertrokken. Zien we jou op de piste?

Boek nu >

1

2