In de buurt

Terhills Cable Park

Terhills Cablepark staat al 6 seizoenen bekend om zijn unieke sfeer. Onder begeleiding van ervaren monitoren leer je op een veilige en leuke manier wakeboarden of waterskiën.

Door Maasmechelen Village

23 January 2021

Ben je in voor wat actie en avontuur? Verken het water in het Maasland op een wakeboard. De kabels in Terhills Cable Park zorgen voor het vervoer op het water en jij doet de rest. In dit unieke waterskipark kan iedereen veilig proeven van het plezier van wakeboarden dankzij de LittleBRO-kabel. Een lagere snelheid in combinatie met een woordje uitleg helpt je op weg. Zo gaan jong en oud in enkele minuten van enthousiaste beginneling naar wakeboarder in wording!

Een uitdagend opblaasbaar aquapark met obstakels tot wel 4 meter hoog is ook toegankelijk voor iedereen vanaf acht jaar. De waterattractie laat 140 mensen per uur tegelijk klimmen over hindernissen, glijden over de kussens en genieten van een echt waterspektakel. De attractie is geschikt voor jonge en oude mensen. Het is zeer veelzijdig zodat zowel kinderen als volwassenen op een leuke manier worden uitgedaagd en puur waterplezier zullen beleven.

Blijf je liever op het droge? Wij bieden je ook een mini-ramp en een trampoline aan. Of geniet dan van een heerlijke maaltijd of cocktail in de beach bar onder de mooiste zonsondergangen van de omgeving.


Shop de perfecte outfit bij O'Neill in Maasmechelen Village voordat je je waagt aan één van de avontuurlijke watersporten in het Terhills Cable Park, op 5 minuten van de Village. Wakeboarden in stijl gegarandeerd!

Contact

Nationaal Parklaan 5, 3650 Dilsen, Belgium

Email: info@terhillscablepark.be

Bezoek online

1

3