Maasmechelen

Terhills Hotel

Vier sterren, 59 luxekamers: het Terhills Hotel in Maasmechelen is dé optelsom van comfort en klasse. De neoklassieke barokstijl van het imposante hoofdmijngebouw is een pronkstuk uit ons industriële verleden.

Van Maasmechelen Village

  • Combineer een overnachting met een dagje shoppen

    Combineer een verblijf in Terhills met een dagje shoppen bij Maasmechelen Village voor slechts €144*. Met dit pakket geniet je van een welkomstdrankje bij Check-In, een uitgebreid luxe ontbijtbuffet, een VIP Dagpas bij Maasmechelen Village, een goodiebag van Maasmechelen Village en 2 vouchers voor een lekker glaasje bubbels bij Le Petit Belge. Bovendien zal je overnachten in een Superior kamer bij Terhills Hotel. *Exclusief verblijfstaks (€3,00 p.p.p.n.).*

    Boek je pakket hier
  • Maak een ​​uitje waar het hele gezin van geniet

    Op zoek naar een leuke trip met het gezin? Kies dan voor het familiearrangement van Terhills. Geniet van een natuurwandeling bij het Nationaal Park Hoge Kempen. De hoofdtoegangspoort ligt vlak langs het hotel. Terwijl de kids na een deugddoende wandeling zich uitleven in de speeltuin, kunnen ouders genieten van een (streek)drankje op het terras. En ga met z’n allen shoppen bij Maasmechelen Village. Prijzen vanaf €259 *(Exclusief verblijfstaks (€3,00 p.p.p.n.)).*

    Boek je pakket hier

Te midden van weelderige fauna en flora en indrukwekkende waterpartijen nestelt Terhills Hotel zich in het Limburgse groen. Het hotel is gevestigd in het pand dat vroeger het hoofdgebouw van de mijn in Eisden was. Unieke vergezichten vanop de mijnterrils en schachtbok brengen de herinnering aan het steenkoolmijnverleden dichterbij dan ooit. Als troefkaart is er de betoverende Franse tuin van het hotel, als schakel met de hoofdtoegangspoort naar het enige Nationale Park van België: een onvervalst wandelwalhalla.

In dit prachtige hotel mag je een inspirerend verblijf verwachten. Geniet van een mix van mode, natuur, comfort en culinaire hoogstandjes.

Meer info

Zetellaan 68, 3630 Maasmechelen, Belgium

Tel: +32 (0)89 73 09 09

Bezoek de website van Terhills Hotel

1

10