Maasmechelen

Terhills Hotel

Vier sterren, 59 luxekamers: het Terhills Hotel in Maasmechelen is dé optelsom van comfort en klasse. De neoklassieke barokstijl van het imposante hoofdmijngebouw is een pronkstuk uit ons industriële verleden.

Van Maasmechelen Village

Boek je verblijf voor slechts €275*

Combineer een verblijf in Terhills met een dagje shoppen bij Maasmechelen Village voor slechts €275(). Met dit pakket geniet je van een welkomstdrankje bij check-in, overnachting in een Superior kamer met tuinzicht en een ontbijtbuffet.

Bij Maasmechelen Village ontvang je een goodiebag, ontvangst in de VIP Lounge met een glaasje Champagne en vouchers t.w.v. € 60 waarmee je kan lunchen of dineren. (
)Exclusief verblijfstaks (€3,00 p.p.p.n.).

Boek nu >

Te midden van weelderige fauna en flora en indrukwekkende waterpartijen nestelt Terhills Hotel zich in het Limburgse groen. Het hotel is gevestigd in het pand dat vroeger het hoofdgebouw van de mijn in Eisden was. Unieke vergezichten vanop de mijnterrils en schachtbok brengen de herinnering aan het steenkoolmijnverleden dichterbij dan ooit. Als troefkaart is er de betoverende Franse tuin van het hotel, als schakel met de hoofdtoegangspoort naar het enige Nationale Park van België: een onvervalst wandelwalhalla.

In dit prachtige hotel mag je een inspirerend verblijf verwachten. Geniet van een mix van mode, natuur, comfort en culinaire hoogstandjes.

Meer info

Zetellaan 68, 3630 Maasmechelen, Belgium

Tel: +32 (0)89 73 09 09

Bezoek de website van Terhills Hotel

1

10