Kom en bezoek de enige BALR. boetiek in België.

  • Heren
  • Sport
  • Dames
  • Accessoires
  • Schoenen
  • Outdoor
  • Cadeaus
NEEM CONTACT OP MET DE BOETIEK VOOR MEER KLEUROPTIES EN MATEN

60,00 €

39,00 €

BALR.
Big Logo Cap

300,00 €

195,00 €

BALR.
Gun Metal Badge Camo Bomber Jacket

175,00 €

109,00 €

BALR.
Triple Hoodie

Je vindt er altijd wel iets leuks

BALR. is synoniem met een ruime collectie kleding en reisspullen. Van een comfortabele outfit voor je volgende trans-Atlantische vlucht tot een leuke afwisseling in je garderobe – je vindt het bij BALR. in Maasmechelen Village. Bovendien is dit de enige winkel van BALR. in België. Kortom, een niet te missen plek om te proeven van het echte BALR-leven!

BALR. BOUTIQUE MAASMECHELEN VILLAGE OUTLET

Ontdek exclusieve aanbiedingen in Maasmechelen Village

Als echte fan van het merk wil je de must have van je dromen bemachtigen. Daarom is dit hét moment om eens langs te gaan bij The BALR. boetiek in Maasmechelen. Het hele jaar door vind je er exclusieve kortingen.

1

3

Virtual shopping service

Je kan bij hen immers makkelijk én persoonlijk virtueel shoppen. Laat je je artikelen graag thuis leveren? Of reserveer je je favoriete stuks liever virtueel om je bestelling daarna op te halen aan de boetiek? Aan jou de keuze.

Reserve & Collect

BALR. biedt je met veel plezier de Reserve & Collect service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en reserveren op een moment en vanaf een plek die bij je past. Je haalt je reserveringen daarna op in onze Village.

Levering aan huis

BALR. biedt je met veel plezier de Virtual Shopping service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en kopen op een moment en vanaf een plek die bij je past. De aankopen gebeuren veilig en worden naar jou verstuurd. Hiervoor kunnen leveringskosten aangerekend worden.

Contact

Bel de boetiek van BALR. via +32 (0) 495 65 09 16, stuur een Whatsapp bericht via +32 (0) 495 65 09 16 of mail naar Maasmechelen@balr.com.

Neem contact op met de boetiek