Vrijheid van expressie en vrolijke elegantie.

  • Dames
  • Accessoires
  • Jurken
  • Feestkledij
  • Jassen
  • Cadeaus
  • Schoenen

Winkelen op afspraak

We zijn open voor winkelen op afspraak. Boek nu uw tijdslot via onderstaande contactgegevens.

Virtual shopping service

ba&sh biedt je met veel plezier de Virtual Shopping service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en kopen op een moment en vanaf een plek die bij je past. De aankopen gebeuren veilig en worden naar jou verstuurd. Hiervoor kunnen leveringskosten aangerekend worden.

Contact

Bel +32 (0) 89 38 63 92 of mail naar maasmechelen@ba-sh.com of contacteer hen via Instagram op @bashmaasmechelenvillage_

Recent gezien in de boetiek

ba&sh
Blouse Eddy
ba&sh
Jumpsuit beige
ba&sh
Skirt Mood
ba&sh
Trousers Paig kaki
ba&sh
Dress Nina
ba&sh
Blazer Poni

Vrijheid van expressie en vrolijke elegantie

Een gedeelde liefde voor mode bracht beste vriendinnen Barbara Boccara en Sharon Krief ertoe om ba&sh te starten. Hun idee was om hun droomgarderobe tot leven te brengen die ze met andere vrouwen konden delen. Mode gemaakt door vrouwen voor vrouwen. De ba&sh stijl ademt Parijs en is een uitdrukking van vrijheid en vrolijke elegantie, die je uit duizenden herkent.

Premium collecties aan verlaagde prijzen

In de Maasmechelen Village ba&sh-boetiek vind je de vorige seizoenscollectie boordevol prachtige en kwalitatieve items voor dames. Bovendien geniet je zoals in onze andere boetieks van kortingen tot -60% op de aanbevolen retailprijs.

1

3

Kom langs en beleef het zelf

Shoppen moet een aangename, ontspannende ervaring zijn. Daarom zorgen we ervoor dat je in onze boetiek altijd onthaald wordt in een verzorgde omgeving. Zelf ontdekken? Je vindt de ba&sh-boetiek tegenover Pinko, naast Escada. Op onze online plattegrond vind je eenvoudig de beste route. Bovendien zijn we ook open op zon- en feestdagen.

Neem contact op met de boetiek