Vrijheid van expressie en vrolijke elegantie.

  • Dames
  • Accessoires
  • Jurken
  • Feestkledij
  • Jassen
  • Cadeaus
  • Schoenen

Recent gezien in de boetiek

170,00 €

112,20 €

ba&sh
Top Petunia

150,00 €

99,00 €

ba&sh
Top Saura

590,00 €

389,40 €

ba&sh
Jas Kendall

240,00 €

158,40 €

ba&sh
Jurk Lilia

190,00 €

125,40 €

ba&sh
Jurk Pascou

190,00 €

125,40 €

ba&sh
Rok Cohle

Vrijheid van expressie en vrolijke elegantie

Een gedeelde liefde voor mode bracht beste vriendinnen Barbara Boccara en Sharon Krief ertoe om ba&sh te starten. Hun idee was om hun droomgarderobe tot leven te brengen die ze met andere vrouwen konden delen. Mode gemaakt door vrouwen voor vrouwen. De ba&sh stijl ademt Parijs en is een uitdrukking van vrijheid en vrolijke elegantie, die je uit duizenden herkent.

Premium collecties aan verlaagde prijzen

In de Maasmechelen Village ba&sh-boetiek vind je de vorige seizoenscollectie boordevol prachtige en kwalitatieve items voor dames. Bovendien geniet je zoals in onze andere boetieks van kortingen tot -60% op de aanbevolen retailprijs.

1

3

Kom langs en beleef het zelf

Shoppen moet een aangename, ontspannende ervaring zijn. Daarom zorgen we ervoor dat je in onze boetiek altijd onthaald wordt in een verzorgde omgeving. Zelf ontdekken? Je vindt de ba&sh-boetiek tegenover Pinko, naast Escada. Op onze online plattegrond vind je eenvoudig de beste route. Bovendien zijn we ook open op zon- en feestdagen.

Virtual shopping service

Je kan bij hen immers makkelijk én persoonlijk virtueel shoppen. Laat je je artikelen graag thuis leveren? Of reserveer je je favoriete stuks liever virtueel om je bestelling daarna op te halen aan de boetiek? Aan jou de keuze.

Reserve & Collect

ba&sh biedt je met veel plezier de Reserve & Collect service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en reserveren op een moment en vanaf een plek die bij je past. Je haalt je reserveringen daarna op in ons prachtige kerstdorp.

Levering aan huis

ba&sh biedt je met veel plezier de Virtual Shopping service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en kopen op een moment en vanaf een plek die bij je past. De aankopen gebeuren veilig en worden naar jou verstuurd. Hiervoor kunnen leveringskosten aangerekend worden.

Contact

Bel de boetiek van ba&sh via +32 (0) 89 38 63 92 of mail naar maasmechelen@ba-sh.com. Of contacteer hen via Instagram op @bashmaasmechelenvillage_.

Neem contact op met de boetiek