Het merk dat strijdt tegen saaiheid.

  • Dames

Bekijk de collectie

Essentiel Antwerp is een Belgisch modemerk met een krachtige boodschap van liefde, plezier en kleurrijke verrassingen. Bezoek de boetiek en shop prêt-à-porter en accessoires voor dames.

Essentiel
Jurk Velodie
Essentiel
Jurk Vemale
Essentiel
Jacket Vengaboys

Reserve & Collect

Essentiel biedt je met veel plezier de Reserve & Collect service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en reserveren op een moment en vanaf een plek die bij je past. Je haalt je reserveringen daarna op in de Village.

Contact

Bel de boetiek van Essentiel via +32 (0)89 38 11 93 of +32 (0)489 24 33 28 of mail naar mmec1@essentiel.be om je favoriete stukken te reserveren.

Virtual Shopping via WhatsApp

Neem meteen contact op met de boetiek via WhatsApp om virtueel te winkelen, of doorblader eerst de catalogus om de collecties te ontdekken.

Essentiel Boutique Maasmechelen Village Outlet

Van harte welkom en tot je dienst

Welkom in onze Essentiel-boetiek! Essentiel doet er alles aan om je dag op te fleuren met verrassende designs. Het DNA van het merk? Collecties met felle kleuren en prints – het liefst gecombineerd in één item of look. De leuze van Essentiel is ‘battle boredom’, en dat merk je ook in de Maasmechelen Village-boetiek. Op zoek naar meer informatie, of kunnen we je ergens bij helpen? Eén van onze medewerkers helpt je met plezier verder!

Premium collecties aan verlaagde prijzen

In de Maasmechelen Village Essentiel-boetiek vind je de vorige seizoenscollectie van Essentiel, boordevol prachtige en kwalitatieve items voor zowel dames als heren. Bovendien geniet je zoals in onze andere boetieks van kortingen tot -60% op de aanbevolen retailprijs.

1

2

Kom langs en beleef het zelf

Shoppen moet een aangename, ontspannende ervaring zijn. Daarom zorgen we ervoor dat je in onze boetiek altijd onthaald wordt in een verzorgde omgeving. Zelf ontdekken? Je vindt de Essentiel-boetiek tegenover het Tourist Information Center, naast L’Oréal. Op onze online plattegrond vind je eenvoudig de beste route. Bovendien zijn we ook open op zon- en feestdagen.

Haal het meeste uit je bezoek

Van plan om de Essentiel-boetiek te bezoeken? Bereid je dan voor op nog heel wat ander leuks, want Maasmechelen Village heeft nog veel meer te bieden. Je vindt er meer dan 100 boetieks van internationale topmerken op één locatie. Flaneer langs de gezellige boulevard, streel je smaakpapillen met zalige zoetigheden of geniet van gastronomische hoogstandjes tijdens je lunch of diner. Parkeren kan voor de deur op onze ruime gratis parking.

Neem contact op met de boetiek