Het merk dat strijdt tegen saaiheid.

  • Dames
  • Accessoires
  • Schoenen
  • Hemden
  • Tassen
  • Feestkledij
  • Cadeaus

Van harte welkom en tot je dienst

Welkom in onze Essentiel-boetiek! Essentiel doet er alles aan om je dag op te fleuren met verrassende designs. Het DNA van het merk? Collecties met felle kleuren en prints – het liefst gecombineerd in één item of look. De leuze van Essentiel is ‘battle boredom’, en dat merk je ook in de Maasmechelen Village-boetiek. Op zoek naar meer informatie, of kunnen we je ergens bij helpen? Eén van onze medewerkers helpt je met plezier verder!

Essentiel Boutique Maasmechelen Village Outlet

Premium collecties aan verlaagde prijzen

In de Maasmechelen Village Essentiel-boetiek vind je de vorige seizoenscollectie van Essentiel, boordevol prachtige en kwalitatieve items voor zowel dames als heren. Bovendien geniet je zoals in onze andere boetieks van kortingen tot -60% op de aanbevolen retailprijs.

Essentiel
Checked blazer

295,00 €

177,00 €

Essentiel
Trinny Small Handbag
Essentiel
Faux Fur coat

295,00 €

117,00 €

Essentiel
Trenchcoat rood

245,00 €

147,00 €

Essentiel
Oversized jas

425,00 €

90,00 €

Essentiel
Simini parka

Kom langs en beleef het zelf

Shoppen moet een aangename, ontspannende ervaring zijn. Daarom zorgen we ervoor dat je in onze boetiek altijd onthaald wordt in een verzorgde omgeving. Zelf ontdekken? Je vindt de Essentiel-boetiek tegenover het Tourist Information Center, naast L’Oréal. Op onze online plattegrond vind je eenvoudig de beste route. Bovendien zijn we ook open op zon- en feestdagen.

1

2

Haal het meeste uit je bezoek

Van plan om de Essentiel-boetiek te bezoeken? Bereid je dan voor op nog heel wat ander leuks, want Maasmechelen Village heeft nog veel meer te bieden. Je vindt er meer dan 100 boetieks van internationale topmerken op één locatie. Flaneer langs de gezellige boulevard, streel je smaakpapillen met zalige zoetigheden of geniet van gastronomische hoogstandjes tijdens je lunch of diner. Parkeren kan voor de deur op onze ruime gratis parking.

Neem contact op met de boetiek