Maasmechelen Village nodigt je met plezier uit op de VIP Sale van Étoile Luxury

  • Dames
  • Tassen

Virtueel Winkelen

Étoile Luxury biedt je met veel plezier de Virtual Shopping service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en kopen op een moment en vanaf een plek die bij je past. De aankopen gebeuren veilig en worden naar jou verstuurd. Hiervoor kunnen leveringskosten aangerekend worden.

2 – 5 december

Étoile Luxury

Bij Maasmechelen Village kan je ontspannen shoppen in de openlucht langs een elegante winkelboulevard. De Village biedt gratis parking en is elke dag open van 10:00 tot 19:00 uur, ook op zon- en feestdagen.


High-end modeliefhebbers, opgelet: dit is hét moment om een unieke vintage designertas aan je collectie toe te voegen. Kom van 2 tot 5 december langs en ontdek de schitterende vintage designercollectie van Étoile Luxury aan onweerstaanbare prijzen.

Each pre-loved piece is truly unique and therefore subject to availability

Etoile Luxury

Pre-loved Dior Saddle Bag Mini

Etoile Luxury

Pre-loved Louis Vuitton Speedy 25 Monogram Canvas

Etoile Luxury

Pre-loved Chanel Classic Flap Bag Medium Lambskin Leather

Place to be

Ontdek Le Salon, dé Village-hotspot voor VIP Sales in samenwerking met enkele van de meest gerenommeerde merken ter wereld. Je shopt er een zorgvuldig samengestelde selectie items uit vorige collecties, en dat in een comfortabel, luxueus kader.

Blijf op de hoogte van aankomende VIP Sales.

Heb je een van onze vorige Christian Louboutin, Labellov of Claudie Pierlot VIP Sales gemist? Word lid om als eerste op de hoogte te zijn van de aankomende VIP Sales.