Furla is een premium accessoiremerk waarvan de stijlcodes worden bepaald door een vrolijke en inspirerende Italiaanse levensstijl. Een samensmelting van hedendaags design, vakmanschap van topkwaliteit en een vrolijk randje die het verschil maken.

  • Accessoires
  • Tassen
  • Cadeaus
  • Schoenen

Virtual shopping service

Je kan bij hen immers makkelijk én persoonlijk virtueel shoppen. Laat je je artikelen graag thuis leveren? Of reserveer je je favoriete stuks liever virtueel om je bestelling daarna op te halen aan de boetiek? Aan jou de keuze.

Reserve & Collect

Furla biedt je met veel plezier de Reserve & Collect service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en reserveren op een moment en vanaf een plek die bij je past. Je haalt je reserveringen daarna op in ons prachtige kerstdorp.

Levering aan huis

Furla biedt je met veel plezier de Virtual Shopping service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en kopen op een moment en vanaf een plek die bij je past. De aankopen gebeuren veilig en worden naar jou verstuurd. Hiervoor kunnen leveringskosten aangerekend worden.

Contact

Bel of whatsapp de boetiek van Furla via +32 (0) 89 46 74 01 of mail naar Shop.maasmechelen@furla.com.

Holiday gift guide

Furla | the elegance of the Italian know-how of Craftmanship and excellence

When the luxury of time gives value to the present

1

3

Twinkling treasures from the boutiques

275,00 €

179,00 €

Furla
Dixie mini crossbody

38,00 €

25,00 €

Furla
F-moji charm big heart

60,00 €

39,00 €

Furla
Bella mini bandeau

Onlangs gezien in de boetieks

395,00 €

237,00 €

Furla
Furla 1927 small crossbody

350,00 €

175,00 €

Furla
Furla code mini dome

350,00 €

175,00 €

Furla
Furla code mini dome

Premium accessoires

De items van Furla zijn vervaardigd met Italiaans leer van topkwaliteit. Het zijn stuk voor stuk unieke en innovatieve, eigentijdse ontwerpen met een speels, kleurrijk en vrolijk accent. Furla weet al sinds 1927 het hart van vrouwen wereldwijd te bekoren.

Shopping-protocollen

• Alle product oppervlakken worden op regelmatige basis gereinigd met een disinfecterende gel (op basis van alcohol of chlorine) . Zonnebrillen worden na elke pasbeurt gereinigd.

Neem contact op met de boetiek