Furla werd in 1927 in Bologna opgericht door Aldo Furlanetto. Sindsdien biedt het merk een combinatie van een frisse toekomstvisie en respect voor erfgoed, vakmanschap, verfijnde elegantie en innovatieve designs.

  • Accessoires
  • Tassen
  • Cadeaus
  • Schoenen

Winkelen op afspraak

We zijn open voor winkelen op afspraak. Boek nu uw tijdslot via onderstaande contactgegevens.

Virtual shopping service

Furla biedt je met veel plezier de Virtual Shopping service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en kopen op een moment en vanaf een plek die bij je past. De aankopen gebeuren veilig en worden naar jou verstuurd. Hiervoor kunnen leveringskosten aangerekend worden.

Contact

Bel de boetiek van Furla via +32 (0) 89 46 74 01 of mail naar Shop.maasmechelen@furla.com. Of contacteer hen via Instagram op @furlammvillage

Virtual Shopping via WhatsApp

Neem meteen contact op met de boetiek via WhatsApp om virtueel te winkelen, of doorblader eerst de catalogus om de collecties te ontdekken.

Onlangs gezien in de boetieks

120,00 €

72,00 €

Furla
1927 opera small compact wallet trifold

395,00 €

197,00 €

Furla
Piper medium dome

425,00 €

212,00 €

Furla
1927 opera mini top handle

1

3

Premium accessoires

De items van Furla zijn vervaardigd met Italiaans leer van topkwaliteit. Het zijn stuk voor stuk unieke en innovatieve, eigentijdse ontwerpen met een speels, kleurrijk en vrolijk accent. Furla weet al sinds 1927 het hart van vrouwen wereldwijd te bekoren.

Shopping-protocollen

• Alle product oppervlakken worden op regelmatige basis gereinigd met een disinfecterende gel (op basis van alcohol of chlorine), Zonnebrillen worden na elke pasbeurt gereinigd.

Neem contact op met de boetiek