Modehuis KARL LAGERFELD bouwt verder op de iconische visie en esthetiek van oprichter Karl Lagerfeld, gecombineerd met een eigentijdse, toekomstgerichte spirit.

  • Accessoires
  • Tassen
  • Kleding
  • Dames

Winkelen op afspraak

We zijn open voor winkelen op afspraak. Boek nu uw tijdslot via onderstaande contactgegevens.

Virtual shopping service

KARL LAGERFELD biedt je met veel plezier de Virtual Shopping service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en kopen op een moment en vanaf een plek die bij je past. De aankopen gebeuren veilig en worden naar jou verstuurd. Hiervoor kunnen leveringskosten aangerekend worden.

Contact

Bel de boetiek van KARL LAGERFELD via +32 (0) 495 30 17 29 of stuur een mail naar outlet.maasmechelen@karllagerfeld.com. Of contacteer hen via Instagram op @teamkarl_mmv

Neem meteen contact op met de boetiek via WhatsApp om virtueel te winkelen, of doorblader eerst de catalogus om de collecties te ontdekken.

Finishing touches from the boutiques

125,00 €

79,00 €

KARL LAGERFELD
Charms leather gloves

165,00 €

99,00 €

KARL LAGERFELD
Choupette minaudiere

295,00 €

199,00 €

KARL LAGERFELD
K/ Mau tote

Onlangs gezien in de boetieks

165,00 €

109,00 €

KARL LAGERFELD
Logo ss jumper

255,00 €

169,00 €

KARL LAGERFELD
Orchid denim jacket

275,00 €

179,00 €

KARL LAGERFELD
Orchid midi shirt dress

Shopping-protocollen

Om een veilige shopping ervaring te garanderen in elke boetiek, hebben we verschillende maatregelen opgesteld om uw comfort en veiligheid te garanderen.

• Alle kleding wordt gestoomd na elke pasbeurt, alle schoenen en accessoires worden gedesinfecteerd. Als u wenst dat we deze stappen herhalen voordat u iets past, gelieve dit dan te laten weten aan ons personeel.

Neem contact op met de boetiek