Geuren die alle zintuigen prikkelen.

  • Heren
  • Dames
  • Make-up en verzorging

Geschenkideeën

25,00 €

17,00 €

L'Occitane en Provence
Vier douchegels

47,00 €

31,00 €

L'Occitane en Provence
Groene thee lichaamsverzorging gift box

35,50 €

25,00 €

L'Occitane en Provence
Honey Shea lichaamsverzorging gift box

35,00 €

23,50 €

L'Occitane en Provence
My music box

1

5

1

4

Geuren die alle zintuigen prikkelen

Bij L'Occitane staat elk ingrediënt gelijk aan authenticiteit, respect en een zintuiglijke ervaring. De effectieve schoonheidsproducten zijn het resultaat van het samenspel tussen traditie, natuur en research. Van de textuur tot de geur, een product van L'Occitane biedt altijd een zalig moment van welzijn en zintuiglijk genot.

Virtual shopping service

Je kan bij hen immers makkelijk én persoonlijk virtueel shoppen. Laat je je artikelen graag thuis leveren? Of reserveer je je favoriete stuks liever virtueel om je bestelling daarna op te halen aan de boetiek? Aan jou de keuze.

Reserve & Collect

L'Occitane biedt je met veel plezier de Reserve & Collect service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en reserveren op een moment en vanaf een plek die bij je past. Je haalt je reserveringen daarna op in onze Village.

Levering aan huis

L'Occitane biedt je met veel plezier de Virtual Shopping service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en kopen op een moment en vanaf een plek die bij je past. De aankopen gebeuren veilig en worden naar jou verstuurd. Hiervoor kunnen leveringskosten aangerekend worden.

Contact

Bel de boetiek van L'Occitane via +32 (0) 89 76 69 66.