Welkom bij Lancel

  • Accessoires
  • Dames
  • Tassen

Recent gezien in de boetiek | voor haar

Lancel
Diane bag
Lancel
Izy bag
Lancel
Mia belt bag blue

De mooiste collecties aan de beste prijs

Premium collecties van het vorige seizoen wachten op je in onze winkel: een brede selectie kwaliteitslederwaren en accessoires voor mannen en vrouwen.

Alle producten worden ontworpen in zorgvuldig gekozen kleuren en materialen. Op deze manier symboliseren ze het optimisme, plezier en vreugde die kenmerkend zijn voor Lancel.

Je geniet van kortingen tot wel 50% op de aanbevolen retailprijs.

Recent gezien in de boetiek | voor hem

Lancel
Business cuir graine document holder
Lancel
Leren soft bag
Lancel
Toilettas

Virtual shopping service

Lancel biedt je met veel plezier de Virtual Shopping service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en kopen op een moment en vanaf een plek die bij je past. De aankopen gebeuren veilig en worden naar jou verstuurd. Hiervoor kunnen leveringskosten aangerekend worden.

Contact

Bel via 0032 89 77 11 76 of mail naar btq.maasmechelen@lancel.fr.

Aanbieding

Lancel

Erfgoed

Lancel heeft de Franse geest gecultiveerd sinds 1876. Van de grote boulevards van Parijs tot alle andere regio's van Frankrijk, waar een veelheid aan stijlen en fascinerende persoonlijkheden samenkomen. Het huis belichaamt een intuïtieve, bevrijdende luxe, klaar om zich aan te passen aan elk moment van het leven. Een verfijning die altijd gepaard gaat met vooruitgang, die pleit voor de voordelen van schoonheid en mooie objecten.

1

4

Bezoek de boetiek

Wij willen je graag een prettige en ontspannende winkelervaring bezorgen. Daarom zorgen we er altijd voor dat onze winkel tip top in orde is. Kom je ook de nieuwe boetiek ontdekken? De Lancel-winkel bevindt zich tegenover UGG, naast BOSS. Onze kaart van de Village helpt je bij het plannen van je ideale reisroute. Bovendien zijn we ook open op zon- en feestdagen.

Vind de Lancel boetiek >

Neem contact op met de boetiek