Welkom bij Lancel

  • Dames

Virtueel winkelen

Ontdek de collecties van Lancel, nu beschikbaar voor thuisbezorging!

Recent gezien in de boetiek | voor haar

510 €

341 €

Lancel

Izy bag

395 €

264 €

Lancel

Opera bag blue

575 €

385 €

Lancel

Sacha bag black

De mooiste collecties aan de beste prijs

Premium collecties van het vorige seizoen wachten op je in onze winkel: een brede selectie kwaliteitslederwaren en accessoires voor mannen en vrouwen.

Alle producten worden ontworpen in zorgvuldig gekozen kleuren en materialen. Op deze manier symboliseren ze het optimisme, plezier en vreugde die kenmerkend zijn voor Lancel.

Je geniet van kortingen tot wel 50% op de aanbevolen retailprijs.

Erfgoed

Lancel heeft de Franse geest gecultiveerd sinds 1876. Van de grote boulevards van Parijs tot alle andere regio's van Frankrijk, waar een veelheid aan stijlen en fascinerende persoonlijkheden samenkomen. Het huis belichaamt een intuïtieve, bevrijdende luxe, klaar om zich aan te passen aan elk moment van het leven. Een verfijning die altijd gepaard gaat met vooruitgang, die pleit voor de voordelen van schoonheid en mooie objecten.

1

4

Bezoek de boetiek

Wij willen je graag een prettige en ontspannende winkelervaring bezorgen. Daarom zorgen we er altijd voor dat onze winkel tip top in orde is. Kom je ook de nieuwe boetiek ontdekken? De Lancel-winkel bevindt zich tegenover UGG, naast BOSS. Onze kaart van de Village helpt je bij het plannen van je ideale reisroute. Bovendien zijn we ook open op zon- en feestdagen.

Vind de Lancel boetiek >

Neem contact op met de boetiek