Unieke eigentijdse dameskleding met elegante Italiaanse flair.

  • Dames
  • Accessoires
Neem contact op met de boetiek voor meer kleuropties en maten

Onlangs gezien in de boetieks

360,00 €

240,00 €

Pinko
Cinderella dress

275,00 €

180,00 €

Pinko
Daisy dress

180,00 €

120,00 €

Pinko
Donuts Blouse

Virtual shopping service


Pinko biedt je met veel plezier de Virtual Shopping service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en kopen op een moment en vanaf een plek die bij je past. De aankopen gebeuren veilig en worden naar jou verstuurd. Hiervoor kunnen leveringskosten aangerekend worden.

Contact


Bel de boetiek van Pinko via +32 89 41 41 73 of mail naar store.outletmaasmechelen@pinko.com.
Of contacteer hen via Instagram op @pinkommv.

Virtual Shopping via WhatsApp

Neem meteen contact op met de boetiek via WhatsApp om virtueel te winkelen, of doorblader eerst de catalogus om de collecties te ontdekken.

Pinko Boutique Maasmechelen Village Outlet

De collecties

De Pinko look is sexy, zelfzeker, en op maat gemaakt voor de powervrouw. Hun collecties vallen op door hun unieke, eclectische en eigentijdse stijl, die vrouwen wereldwijd aanspreekt. Jaar na jaar hebben deze vrouwen bijgedragen aan de wereldwijde ontwikkeling en succes van het merk. Veelgeprezen beeldmakers en uitzonderlijke fotografen hebben met hen samengewerkt om het PINKO-imago te creëren, door middel van campagnes die het merk wereldwijd onmiddellijk herkenbaar hebben gemaakt. Terry Richardson, Steven Klein en Xavi Gordo hebben een reeks supermodellen gefotografeerd zoals Naomi Campbell, Elle MacPherson, Carmen Kass, Eva Herzigova, Alessandra Ambrosio, Kate Bosworth, Sara Sampaio, Barbara Palvin en Stella Maxwell.

1

3

Ontdek de Village

Verken de Village met onze interactieve plattegrond

Bekijk >

Neem contact op met de boetiek