Serax geeft een persoonlijke toets aan je interieur en zorgt voor onvergetelijke momenten aan de eettafel.

  • Cadeaus
  • Interieur

Onlangs gezien in de boetieks

65,00 €

45,50 €

Serax
Tableware
Serax
Tableware
Serax
Tableware

Over Serax

Serax vertrouwt alleen op de meest gepassioneerde ontwerpers van over de hele wereld en produceert traditioneel handwerk.

Alle artikelen worden vervaardigd door bekwame vakmensen die het basisidee van elk ontwerp respecteren. De collecties zijn uniek door hun vormen, materialen en stijl.

1

2

De mooiste collecties aan de fijnste prijzen

In onze boetiek vind je steeds de collecties van het vorige seizoen terug. Lees: een breed en hoogwaardig aanbod. Je geniet van kortingen tot wel 60% op de aanbevolen retailprijs.

Kom langs en ervaar het zelf

Shoppen moet aangenaam en ontspannend zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze boetiek er altijd piekfijn uitziet. Benieuwd? Je vindt de Serax-boetiek tegenover de Kusmi Tea-boetiek, naast kate spade. Met behulp van de online plattegrond stippel je eenvoudig de beste route uit. Wist je trouwens al dat we ook op zon- en feestdagen voor je klaarstaan?

Bekijk de plattegrond >

Virtual shopping service

Je kan bij hen immers makkelijk én persoonlijk virtueel shoppen. Laat je je artikelen graag thuis leveren? Of reserveer je je favoriete stuks liever virtueel om je bestelling daarna op te halen aan de boetiek? Aan jou de keuze.

Reserve & Collect

Serax biedt je met veel plezier de Reserve & Collect service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en reserveren op een moment en vanaf een plek die bij je past. Je haalt je reserveringen daarna op in ons prachtige kerstdorp.

Levering aan huis

Serax biedt je met veel plezier de Virtual Shopping service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en kopen op een moment en vanaf een plek die bij je past. De aankopen gebeuren veilig en worden naar jou verstuurd. Hiervoor kunnen leveringskosten aangerekend worden.

Contact

Bel +32 (0) 472 420 270, mail naar info@stocksales.be of surf naar www.stocksales.be.