Opent binnenkort

Ontdek de Urban Therapy boetiek,

met een unieke selectie van woonartikelen, geschenken, planten en vintage items in .

Bij een aankoop in de boetiek, ondersteunt u een droom en breng je dit project van de werkplaats naar de echte wereld.

De producten in de boetiek aangeboden, zijn echt bijzonder – allemaal worden ze met de hand geplukt door het merk. Ze zijn handgemaakt, duurzaam innovatief en fairtrade.

Ben je een modeliefhebber, een designliefhebber, of ben je gewoon op zoek bent naar het perfecte cadeau, bij Urban Therapy vindt u zeker en vast een uniek item bij ieder bezoek aan de boetiek.

14,00 €

Urban Therapy
Facial roller (available in Jade and Rose quartz)

120,00 €

Urban Therapy
Flat Large

13,00 €

Urban Therapy
Stainless steel straw set

1

3

Kom langs en beleef het zelf

Shoppen moet een aangename, ontspannende ervaring zijn. Daarom zorgen we ervoor dat je in onze boetiek altijd onthaald wordt in een verzorgde omgeving. Zelf ontdekken? Je vindt de Urban Therapy-boetiek tegenover Kusmi Tea, naast Kate Spade New York. Op onze online plattegrond vind je eenvoudig de beste route. Bovendien zijn we ook open op zon- en feestdagen.

Haal het meeste uit je bezoek

Van plan om de Urban Therapy-boetiek te bezoeken? Bereid je dan voor op nog heel wat ander leuks, want Maasmechelen Village heeft nog veel meer te bieden. Je vindt er meer dan 100 boetieks van internationale topmerken op één locatie. Flaneer langs de gezellige boulevard, streel je smaakpapillen met zalige zoetigheden of geniet van gastronomische hoogstandjes tijdens je lunch of diner. Parkeren kan voor de deur op onze ruime gratis parking.