Eeuwenoud erfgoed van keramiek toegepast op modern design.

  • Interieur
Villeroy & Boch
Lave Freisteller blue
Villeroy & Boch
Lave Freisteller
Villeroy & Boch
Mariefleur Freisteller

44,90 €

33,60 €

Villeroy & Boch
Set 2 red wine glasses Allegorie Premium

44,90 €

33,60 €

Villeroy & Boch
Set 2 glasses of rose wine Allegorie Premium

89,90 €

67,40 €

Villeroy & Boch
Royal Vegetable Bowl

Over Villeroy & Boch

Bogend op een 260 jaar oude traditie van keramiek, produceert Villeroy & Boch eigentijdse producten voor thuis. Het bedrijf werd opgericht in 1748 door François Boch in een dorpje in de Lorrainestreek en vestigde zich uiteindelijk in Mettlach, Duitsland. Daar fuseerde het bedrijf met dat van Nicolas Villeroy, en maakte naam met het innovatieve design dat kenmerkend is voor de collecties.

De mooiste collecties aan de fijnste prijzen

In onze boetiek vind je steeds de collecties van het vorige seizoen terug. Lees: een breed en hoogwaardig aanbod. Je geniet van kortingen tot wel 60% op de aanbevolen retailprijs.

Kom langs en ervaar het zelf

Shoppen moet aangenaam en ontspannend zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze boetiek er altijd piekfijn uitziet. Benieuwd? Je vindt de Villeroy & Boch-boetiek tegenover de Furla-boetiek, naast Tommy Hilfiger Kids. Met behulp van de online plattegrond stippel je eenvoudig de beste route uit. Wist je trouwens al dat we ook op zon- en feestdagen voor je klaarstaan?

Bekijk de plattegrond >

Reserve & Collect

Villeroy & Boch biedt je met veel plezier de Reserve & Collect service aan, zodat je de collecties kunt bekijken en reserveren op een moment en vanaf een plek die bij je past. Je haalt je reserveringen daarna op in ons prachtige kerstdorp.

" Bel +32 (0) 89 77 57 80 of mail naar outlet.maasmechelen@villeroy-boch.com om je favoriete items te reserveren.

Neem contact op met de boetiek