VILLEROY&BOCH_WHITE

Ontdek de Kerstmis pop up van Villeroy & Boch, nu exclusief bij Maasmechelen Village.

  • Interieur

Wat kan je verwachten?

Nu exclusief bij Maasmechelen Village. Laat je betoveren door de kerstcadeautjes van Villeroy & Boch. Of het nu gaat om kerstporselein, verlichte huizen, kerstzangers of meer. Het met de hand gemaakte Villeroy & Boch kerstporselein staat garant voor geweldige kerstversieringen.

Maak je selectie kerstporselein van Villeroy & Boch compleet met bijpassend bestek, glazen of tafellinnen! Verkrijgbaar bij de Villeroy & Boch-boetiek in Maasmechelen Village.

Recent gezien in de boetiek

94,90 €

71,10 €

Villeroy & Boch Christmas Pop Up
Toy's Delight plate

29,90 €

19,95 €

Villeroy & Boch Christmas Pop Up
Santa Bowl

79,90 €

53,29 €

Villeroy & Boch Christmas Pop Up
Cookie Tray

Over Villeroy & Boch

Bogend op een 260 jaar oude traditie van keramiek, produceert Villeroy & Boch eigentijdse producten voor thuis. Het bedrijf werd opgericht in 1748 door François Boch in een dorpje in de Lorrainestreek en vestigde zich uiteindelijk in Mettlach, Duitsland. Daar fuseerde het bedrijf met dat van Nicolas Villeroy, en maakte naam met het innovatieve design dat kenmerkend is voor de collecties.

Villeroy & Boch Pop-up boutique Maasmechelen Village outlet

De mooiste collecties aan de fijnste prijzen

In onze boetiek vind je steeds de collecties van het vorige seizoen terug. Lees: een breed en hoogwaardig aanbod. Je geniet van kortingen tot wel 60% op de aanbevolen retailprijs.

1

5

Kom langs en ervaar het zelf

Shoppen moet aangenaam en ontspannend zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze boetiek er altijd piekfijn uitziet. Benieuwd? Je vindt de Villeroy & Boch-boetiek tegenover de Furla-boetiek, naast Tommy Hilfiger Kids. Met behulp van de online plattegrond stippel je eenvoudig de beste route uit. Wist je trouwens al dat we ook op zon- en feestdagen voor je klaarstaan?

Bekijk de plattegrond >

Neem contact op met de boetiek