Nieuw

De geschenkverpakking waar je mee teruggeeft.

Het is alweer cadeautjestijd en dit jaar geeft Maasmechelen Village terug met 100% gerecycleerd ecologisch inpakpapier. De opbrengst gaat volledig naar WWF.

Verklein deze Kerst de ecologische voetafdruk van je cadeauverpakking met dit stijlvolle ecologische inpakpapier, exclusief beschikbaar bij The Bicester Village Shopping Collection.

Het feestelijke inpakpapier is gemaakt uit 100% gerecycleerd papier en wordt gecombineerd met biologisch afbreekbaar touw.

Nu de wereldwijde effecten van de klimaatverandering en de groeiende druk op de beperkte bronnen van de natuur een steeds grotere bezorgdheid worden, is dit circulaire en koolstofarme inpakpapier een geweldige manier om je ecologische voetafdruk deze Kerst beperkt te houden. Het papier werd gemaakt van gerecycleerd materiaal en is dus niet afhankelijk van de commerciële bosbouw. Bovendien vermindert het de hoeveelheid afval die op de stortplaats terechtkomt.

Ons inpakpapier werd niet alleen gemaakt van gerecycleerde materialen, het is ook volledig in overeenstemming met de World Land Trust. Dat betekent dat de koolstofemissies die onvermijdelijk gepaard gaan met de productie en distributie van het papier gecompenseerd worden door de aankoop en bescherming van bedreigde bossen.

Je vindt de feestelijke geschenkverpakking in het Tourist Information Centre van de Village. De volledige opbrengst van uw vrijwillige bijdrages gaat naar WWF.

Ontdek alle boetieks

Maasmechelen Village combineert modeboetieks met een eigen merk van Belgische gastvrijheid.

Ontdek meer