Lifestyle

11 minuten in gesprek met: Donna Adi

Ze woont momenteel in Parijs, heeft een voorliefde voor blazers met glitters en ervaart lezen als therapeutisch: maak kennis met deze veelzijdige illustratrice uit LA.

01

Wat inspireert jou?

“Mijn illustraties herken je aan de vrolijke kleuren. Ze gaan over liefde voor jezelf en over gewoon gelukkig zijn. Ik maak levendige composities die de aandacht trekken. En ik ben gek op kinderlijke en speelse dingen. Speciaal voor The Bicester Village Shopping Collection heb ik grappige berichtjes toegevoegd aan mijn werken, een getekend bakje popcorn dat op een neer springt, en als je oplet kun je zelfs een verstopte muis ontdekken in de afbeelding. “En de kleding was supercool – ik kreeg echt alle vrijheid voor mijn illustraties. Ik ben helemaal losgegaan, met druipende jacks en gekke blazers vol glitters!”

Donna Adi

02

Omschrijf je persoonlijke stijl...

“Die is soms wat tegenstrijdig – ik werk met veel plezier in de mode-industrie, maar tegelijkertijd ligt mijn kledingkast vol basic kleding. Tijdens het werken draag ik het liefst jeans en een T-shirt. Ik vind het belangrijk dat kleding lekker zit. Ik geef liever geld uit aan must-haves, bijvoorbeeld een te gek paar laarzen.”

“Toch heb ik mijn oog nu laten vallen op een broek met wijd uitlopende pijpen, voor deze lente. Deze broeken vind ik echt gaaf, vooral als ze cropped zijn bij de enkel, dus ik hoop dat deze trend nog even blijft.”

Mijn illustraties herken je aan de vrolijke kleuren. Ze gaan over liefde voor jezelf en over gewoon gelukkig zijn.

Donna Adi

Illustratrice

03

Wat zijn jouw self-care tips?

“Ik denk dat het belangrijk is dat je jouw gevoel van zelfverwezenlijking en voldoening niet van anderen laat afhangen. Liefde voor jezelf komt vanuit jezelf. Die komt niet vanuit dingen of mensen. Met deze wetenschap kan ik mezelf weer in balans brengen, door in mezelf te kijken wanneer ik het even moeilijk heb.

“Soms ga ik dan alleen naar het café, om in mijn eentje te tekenen. Dat werkt echt therapeutisch. Zet af en toe een stapje terug en doe iets voor jezelf. Schrijf, reflecteer of herhaal een mantra. Bibliotheken zijn ook een goede plek om tot rust te komen – ik lees daar graag boeken en dan kom ik echt even tot mezelf.”