Buitengewone verhalen

Van de ‘Proud to be Belgian’-takeover van Charles Kaisin tot de lancering van onze eigen VIP Lounge: ontdek een zorgvuldig samengestelde selectie beelden die stuk voor stuk een uniek verhaal vertellen uit de afgelopen 20 jaar.

In oktober 2001 opende Maasmechelen Village voor het eerst de deuren.

In april 2011 opende Elizabeth Hurley Beach een pop-up boetiek in de Village.

Internationaal geroemd model Anouck Lepère nam de rol van gastvrouw op zich voor de feestelijkheden ter ere van de tiende verjaardag van Maasmechelen Village.

In 2012 organiseerde Maasmechelen Village een reeks events die parallel liepen met de Europese Biënnale voor Hedendaagse Kunst. Er werden onder meer werken getoond van Amerikaans kunstenaar Mark Gonzales en de Nederlandse Florentijn Hofman.

In juni 2013 opende Italiaans sterrenrestaurant Antica Corte Pallavicina een pop-up in de Village: Osteria.

In november 2013 opende Maasmechelen Village een permanente VIP Lounge voor speciale gelegenheden.

In maart 2015 opende Terhills Hotel zijn deuren vlak naast de Village. Onze eerste buren waren een feit! Herken je de originele tekeningen van voor de bouwwerken van start gingen?

Om onze eerste verjaardag te vieren, hielden we in de Village een exclusieve Barbie-tentoonstelling – inclusief een speciaal voor Maasmechelen Village ontworpen Barbie-outfit.

In 2019 nam Belgisch designer Charles Kaisin de Village over met zijn ‘Proud to be Belgian’-installatie.

In 2014 organiseerde de Village een Magritte-tentoonstelling waarbij bezoekers de wereld konden ontdekken door de ogen van de surrealistische kunstenaar.

We hebben nog heel wat voor je in petto. Volg ons op Instagram en Facebook en word Member om op de hoogte te blijven van onze nieuwe diensten en initiatieven.

Word lid

Exclusieve aanbiedingen, speciale toegang tot shopping evenementen, uitnodigingen voor Private Sales, traktaties en leuke beloningen en onmisbare extra’s van je favoriete boetieks.