Herontdek de Village.

Ga op ontdekkingsreis doorheen de 20-jarige geschiedenis van de Village met dit overzicht van interessante weetjes. Kende jij ze allemaal?

In 2012 organiseerde Maasmechelen Village een reeks events die parallel liepen met de Europese Biënnale voor Hedendaagse Kunst. Er werden onder meer werken getoond van Amerikaans kunstenaar Mark Gonzales en de Nederlandse Florentijn Hofman.

In 2019 nam Belgisch designer Charles Kaisin de Village over met zijn ‘Proud to be Belgian’-installatie.

In 2014 organiseerde de Village een Magritte-tentoonstelling waarbij bezoekers de wereld konden ontdekken door de ogen van de surrealistische kunstenaar.

Michael Kors opende zijn eerste boetiek in de Village in december 2011. Vier jaar later, in september 2015, opende de boetiek op de huidige locatie.

In juni 2013 opende Italiaans sterrenrestaurant Antica Corte Pallavicina een pop-up in de Village: Osteria.

In oktober 2011 opende de Neuhaus-boetiek in de Village. Hij bevindt zich tot op vandaag op dezelfde locatie.

In november 2013 opende Maasmechelen Village een permanente VIP Lounge voor speciale gelegenheden.

Een van onze eerste samenwerkingen met Belgisch mode-influencer Tiany Kiriloff dateert van april 2015, toen modewebsite BELMODO en de Village de handen in elkaar sloegen voor het Denim Festival.

In mei 2015 organiseerde Tesla, de toonaangevende fabrikant van elektrische wagens, zijn Belgische lancering in Maasmechelen Village.

In augustus 2018 organiseerde Rapha een fietstocht van 450 kilometer vanuit de boetiek in Maasmechelen Village, waarbij £ 3.000 werd ingezameld voor de families van kinderen die omkwamen bij een verkeersongeval.

We hebben nog heel wat voor je in petto. Volg ons op Instagram en Facebook en word Member om op de hoogte te blijven van onze nieuwe diensten en initiatieven.

Word lid

Exclusieve aanbiedingen, speciale toegang tot shopping evenementen, uitnodigingen voor Private Sales, traktaties en leuke beloningen en onmisbare extra’s van je favoriete boetieks.