Nieuw in de Village

Naar aanleiding van onze 20e verjaardag zetten we een aantal van onze meest exclusieve gebeurtenissen op een rij. We hopen je in de toekomst een nog meer onvergetelijke winkelervaring te bezorgen.

Nieuwe boetieks

Om je winkelervaring onvergetelijk te maken, openen we regelmatig nieuwe boetieks van de meest geliefde mode- en lifestylemerken ter wereld.

VIP Sales

nze luxueuze eventruimte Le Salon organiseert regelmatig exclusieve VIP Sales in samenwerking met topmerken als Christian Louboutin, Labellov en Claudie Pierlot.

Nieuwe manieren om te shoppen

Winkel van thuis uit in de virtuele Village met onze Shop from Home-dienst. Of: ontdek een winkelervaring op maat met Personal Shopping.

Een nieuw lidmaatschapsprogramma

Dit jaar gaven we members de exclusieve sleutel tot het leven in de Village met de herlancering van ons lidmaatschapsprogramma. Word member en geniet onder meer van vervroegde toegang tot onze Private Sale, cadeaus op maat en meer.

We hebben nog heel wat voor je in petto. Volg ons op Instagram en Facebook en word Member om op de hoogte te blijven van onze nieuwe diensten en initiatieven.