Style

Als sport en fashion samenkomen

Ga voor een stijlvolle, comfortabele look, wat je lievelingssport ook is

01

Fit in fluo

Hou je ervan om jezelf te bewijzen terwijl je sport? Trek die mindset door in je outfit en ga voluit voor neon – in subtiele details of in je volledige outfit.

02

Stijlvol sportief

Of je nu fan bent van hardlopen, fitness of bodybuilding – qua stijl hoef je alvast geen compromissen te sluiten. Ga voor slimme outfits met doordachte snits en materialen die zowel comfortabel als stijlvol zijn.

03

Nike van kop tot teen

Als je een deel van je kostbare vrije tijd in de sportschool doorbrengt, kan je het maar beter goed doen. Onze tip om stoom af te blazen in stijl? Nike! Het merk combineert hoogwaardige materialen en doordachte snits met een ultrastijlvolle look. Just do it!

04

Gym couture

Toon je individualiteit: combineer je sportieve activiteit met een creatieve look om u tegen te zeggen. Want zeg nu zelf: is er iéts beter dan een stijlvolle sportoutfit met leuke details om je te motiveren?

05

Mix & match

Jouw sport, jouw stijl. Combineer stukken waarbij je je goed voelt en creëer een heel eigen stijl boordevol kleur en textuur. Extra voordeel: de andere wandelaars zullen je ongetwijfeld gezien hebben!