Beauty

Dé make-up trends van de herfst

Wil je écht indruk maken deze herfst? Dan is je make-up net zo belangrijk als je outfit.

Door Maasmechelen Village

9 October 2019

01

Minimalisme in overvloed

De beste make-up is make-up waarvan je amper ziet dat hij er is. Dé trend van het seizoen is minimalisme – vooral bij topmodellen off duty. Focus op een stralende huid en kies voor de rest van je look voor zachte nude-tinten. Het perfecte frame? Je haar in een middenscheiding en achter je oren.

02

Extra glans

Update je look volgens het seizoen met een dramatische besjesrode statement lip. Werk af met een laagje gloss voor extra impact en draag je haar losjes en wild.

03

Think pink

Roze is één van de mooiste, meest veelzijdige make-upkleuren die er zijn, en ook deze herfst zijn roze blush, roze oogschaduw en roze lippen een succescombo. Zorg voor wat extra drama met opvallende oogschaduw en draag je haar in een zijscheiding voor een zachte look.

04

Bruin is het nieuwe zwart

Laat hard zwart links liggen deze herfst en ga voluit voor warm. Monochrome bruintinten zijn helemaal terug van weggeweest. Match je oogschaduw met je lipstick voor een flatterende, natuurlijke look en hou het fris met je haar in een lage paardenstaart.

Maasmechelen Village is open

We kijken er naar uit om jullie terug te verwelkomen in Maasmechelen Village, waar shoppen gebeurt in de openlucht. Wij zijn elke dag open, ook op zondag.