Stijl

BOSS | De mooiste cadeaus in de fijnste pakjes

De uitnodigingen zijn verstuurd en je bent klaar om te feesten, maar wat met je stijlvolle party look? De nieuwe collectie van BOSS schiet je te hulp, want de accessoires maken ook in 2020 nog steeds de man – en de mooiste cadeaus!

Door Maasmechelen Village

11 December 2019

01

Voor de superster

Niets dat je feestlook zo aanvult als een stijlvolle strik als kers op de taart. Dit tijdloze zwarte exemplaar met een uniek zilveren accent tovert je deze kerst om tot het middelpunt van de belangstelling. Werk je look af met een bijpassende riem in glad leder en een zilveren gesp.

02

Voor de ijsbeer

De temperaturen zakken dit seizoen onder nul, maar laat dat vooral je gevoel voor stijl niet beïnvloeden. Deze wollen BOSS-muts en sjaal zijn voorzien van een subtiel streeppatroon en geribbelde afwerking. Een stijlvol en praktisch cadeau voor onder de boom!

03

Voor de twijfelaar

Mag het iets meer zijn? Deze cadeauset omvat een riem met twee bijpassende gespen om uit te kiezen. Zo past het luxueuze accessoire gegarandeerd bij elke look – het perfecte cadeau voor de stijlvolle kameleons in de familie of vriendenkring.

Ontdek de nieuwe accessoirecollectie nu in de BOSS-boetiek.

Onlangs gezien in de boetieks

BOSS
Cotton-blend socks
BOSS
Reversible leather belt in smooth leather
BOSS
Veronika hobo tas